Ha nálunk magyarországon nyár van akkor az Egyesült államokban mivan?
Húú, hát neked igen sekélyesek a földrajzi ismereteid. Furának tartom, hogy semmit sem tanultatok földrajzórán a bolygónkról, a kontinensekről, meg a kapcsolódó ismeretekről, elvégre itt élünk mind a hétmilliárdnyian (kivéve pár speciális helyet, mint pl. az ISS).
Ajánlom figyelmedbe a Wiki ide vonatkozó oldalát átböngészni, végigolvasni, ott igen sok információt megtalálsz. Annál is inkább, mert ott szépen össze vannak szedve a szükséges és lényeges információk, és sokkal átfogóbb képet ad, mint az itt feltett kérdéseidre írt válaszok, amikből jobb esetben is csak félinformációid lesznek bolygónk mibenlétéről.
Javaslom, hogy olvasd át, értelmezd, és ha valami még mindig nem világos ezek után, akkor gyere vissza, és tedd fel a felmerülő kérdéseidet.
Ági
MINK?
Az ország melyik részén élsz? Hol mondják a mi személynévmást MINK-nek?
Ezt nem rosszindulatból kérdezem. A MINK egy tájszó, és érdekelne, melyik részen beszélnek így.
Azt látom, hogy magyar vagy, mert úgy írtad, hogy "nálunk magyarországon".
Neked nem húzta alá a hibakereső? Nekem olyan szép piros vonalat húzott, hogy még az is látja, aki nem akarja.
Magyarország, Európa tulajdonnevek, ezért nagybetűvel írjuk őket.
Amiket te kérdezel, ha jól emlékszem, már akkor kellett tanulnunk, amikor elkezdtük a földrajzot.
Vagyis 5. osztályban.
Hatodik osztályos vagy, és ilyen kérdéseid vannak.
Biztosan van térképed. Azon mindent megtalálsz, csak tudni kell használni.
De jók a linkek is, amiket kaptál.
#22 "Neked nem húzta alá a hibakereső?"
Nekem firefoxban nem húzza alá, Chromiumban aláhúzza.
Mit kellene csinálni, hogy mindenütt műkodjon?
Én a Firefox-ot már régóta nem használom, a Google Chrome van nekem beállítva, ez működik.
Ezért ebben nem tudok neked segíteni, de majd talán lesz valaki, aki segít.
"nekem nem ír semijen WebCamot a Google földben"
1. nézet
2. oldalsáv
3. Rétegek
4. galéria
5. webcams.travel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!