Angliában milyen idö van általánosságban? Kb mint Magyarországon, vagy hüvösebb? A tél-nyár hidegebb mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 11:01
2/5 anonim válasza:
Nem olyan nagy a hőingadozás. Télen nincs olyan hideg, mint nálunk, 0 fok alá szinte sose megy, hó nem esik; nyáron pedig nincs ilyen kánikula, ritka a 30 fok fölötti hőmérséklet.
És ha esetleg mégis hóesés van télen vagy nyáron kánikula, akkor megbénul az egész ország, mert annyira ritka esetek ezek, hogy senki sincs felkészülve erre.
3/5 anonim válasza:
Egy napon belül is nagy a változékonyság, kiderül-beborul,esik-süt, nem véletlenül beszélnek annyit az időjárásról. De az, hogy állandóan esik, az félreértés, Franciaországban nagyobb az éves csapadék, mint Angliában. Nyáron kellemes.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. júl. 26. 11:44
5/5 anonim válasza:
Én ősszel voltam három hétig (szept. vége, okt. eleje) Kellemes idő volt, talán egyszer esett az eső. :)
Mikor hazajöttem, itthon sokkal hidegebb volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!