Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A tomegkomunikacios eszkozok...

A tomegkomunikacios eszkozok hogyan vetelkednek napjainkban a konyvekkel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Magasan vezetnek. a TV szinte ingyen van,a nethez is könnyű hozzáférni.A könyvek pedig drágák.A fiatalok pedig vagy nem szeretnek olvasni,soknak még a szövegértéssel is gondjai vannak.Ha olvasnak is,nagyon kevés közöttük aki irodalmilag igényes műveket olvas.Legfeljebb a Harry Pottert,meg a hasonló amerikai regényeket olvassák.
2009. szept. 23. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy értve vetélkednek? Az internet pl. megkönnyíti a könyvek megszerzését (mind online vásárlás, mind letöltés értelmében). A könyvolvasók előtt minden korábbinál nagyobb lehetőségeket nyitott az internet, kérdés, hogy van-e közönség, amely kihasználja ezeket a lehetőségeket. A TV nyilván konkurrense a könyvnek, de nem tudok róla nyilatkozni, mert nem nagyon használom, szerintem elavult technológia, ki fog menni a divatból.
2009. szept. 24. 04:20
 3/3 anonim ***** válasza:

én szeretem a könyveket :) szívesen járok könyvtárba, és szeretek olvasni :) (könyvet nem veszek, csak ritkán, mert nagyon drágák, bár néha kifigok jó akciókat)

persze nézek tv-t, meg használom a netet, de pl. interneten sok megbízhatatlan oldal van, tudni kell, melyek azok..

Az emberek nagy része nem szívesen jár könyvtárba, sajnos..hisz neten mindent megtalál.

A kérdésre válaszolva a tömegkommunikációs eszközök magasan vezetnek a könyvekkel szemben.

2009. szept. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!