Hogyan kell ezeket kiszámolni?
Figyelt kérdés
Most készülök a földrajz érettségire, és arra lennék kíváncsi, hogy a helyi és zónaidős feladatokat, hogy kell kiszámolni? Ha pl. úgy van egy feladat, hogy Kati Londonból telefonál délben, helyi idő szerint, Juli meg Tokióban van, hány óra van Tokióban mikor Kati telefonál? Ilyesmi tipusú feladatokra gondolok.2013. ápr. 13. 17:46
2/4 anonim válasza:
Szia! :) Az atlaszban van egy dupla oldal amin rajta van egy világtérkép és berajzolták a zónaidőt is. Érettségin használhatod majd az atlaszt! Senki nem várja el hogy bebiflázd az egészet! :) Sok sikert az érettségihez! :)
3/4 A kérdező kommentje:
1. igen miért?
2. köszi, tudom, hogy lehet használni, de attól még nem, tudom mi h kell számolni..
2013. ápr. 14. 11:31
4/4 anonim válasza:
2. vagyok :)
Remélem rendesen tudom magyarázni...:$ ráteszed az ujjad Londonra és a függőleges vonalak mentén elszámolsz Tokióig. Ahány vonal van, annyi órát kell hozzáadni a londoni időhöz! :) Így érted? Remélem nem voltam túl szájbaragós! :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!