Én most irányítottam az álmomat?
Figyelt kérdés
Szóval: az éjjel ugye álmodtam, de közben rájöttem, hogy ez csak álom.
És pár emberkének az orra alá egy nagy szürke bajuszt varázsoltam. Utána pedig úgy alakult az álmom, ahogy én akartam
Ezt lehet álomirányításnak nevezni?
2009. szept. 20. 21:34
1/6 anonim válasza:
Meglehet.:) Néha nekem is összejön. Én tudok olyat csinálni, hogy felkelek álom közben és ha visszafexek akkor tudom folytatni. Ezt szeretem csinálni ha jó és érdekes álom.
2/6 anonim válasza:
Az álmot ugye az agyunk rakja össze, és többnyire nem tudjuk befolyásolni, hiszen azalatt alszunk és a többi funkciónk elvileg ki van kapcsolva. Szerintem ez az "álomirányítás" olyankor működik, amikor vhol az álom és az ébrenlét határán lebegünk. Én is van, h "irányítom" az álmaim, de röviddel utána az is tudatosul, h valójában már ébren vagyok. A viccesebb az, amikor felébredsz, de az agyadban megmaradnak az álmod foszlányai... ilyenkor összekeveredik az álom a valósággal.. én tudatos alvajárásnak hívom, mivel tudatában vagyok minden cselekedetemnek, csak ott és akkor (a közben folyó álom miatt) logikusnak tűnnek, miközben nem azok (pl lemászni a harmadikon levő erkélyről, h elérd a buszt XD)
3/6 Salx Narval válasza:
Én jártam már úgy, hogy felébredtem az álom közepén és tudatosult, bennem, hogy csak álom volt.Utána az ébrenlét teljes tudatában,gondolkodtam és cselekedtem. Egy idő elteltével, ismét valószerűtlen dolgok történtek.Azonnal tudtam, hogy az életben nem történhetnének meg ezek a dolgok és tudatosult bennem, hogy még mindig álmodom.Ezután erős késztetést éreztem, hogy felébredjek, mert nagyon zavart az egész álom és fel is ébredtem, végre.Jó időbe telt, mire végre kitisztult a fejem. Lehet, hogy egy kicsit zagyva az egész, de hát így volt.Halott nagyszüleimmel találkoztam álmomban. És az álmomban tudtam, hogy ez nem lehetséges.Egyrészt jó volt velük beszélgetni,másrészt nagyon kellemetlen volt amikor elkezdett összemosódni az arcuk és mindenféle rémképek jöttek elő, ez volt az a pillanat, amikor már fel akartam ébredni.Én nem hiszek a szellemvilágban, de ez az álom, egy két percre, megingatta a nézeteimet. Elnézést,ha valakit untattam a történetemmel.
4/6 anonim válasza:
Igen! Az álomkontrollnak pont ez az egyik célja! Megfelelő tréninggel elérhető, hogy tudd az álmod valóban álom, és onnantól fogva szabadon is irányíthatod az álmaid. Nincsenek többé rémálmok, és meglepő részletekre is képes vagy majd visszaemlékezni az álmodból :)
5/6 anonim válasza:
Nekem volt olyan álmom, hogy jött egy hír miszerint folyamat dobálják le az atombombákat világszerte. Láttuk mi is a katonai repcsiket és menekülőre fogtuk. Elmentem fateromhoz, hogy elmeséljem mi a helyzet, amikor megláttuk, hogy jön egy repcsi és dobja le a bombát. Összeölelkeztünk és együtt készültünk fel a halálra. Elkezdtek lassulni a másodpercek. Majd mikor beletörődtem hogy ennyi volt az élet, a halálfélelem abba maradt és egy olyan mély szeretet hullám érkezett belém amit soha azelött, a való életben sem éreztem. Valami hihetetlen volt. Amúgy a bomba végül besült. Lényeg az, hogy hihetetlen hogy milyen erős érzéseket képes álom közben adni az agyunk. Reggel suliba menet az álomután majdnem el is sírtam magam, mert annyira durva volt, pedig fiú vagyok és nem vagyok az az érzelgős típus. De ez tényleg ott volt a szeren. Kedvenc álmom...azóta nem volt ilyen jó.
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak álmodtad, hogy tudtad irányítani az álmod. Erre persze sohasem fogsz rájönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!