Hogyan tudom irányítani az álmomat?
Itt leírja hogyan kell.
Én bármelyik álmomat tudom irányítani, de mindig eldöntöm, hogy tetszik-e a történet, amit álmodom, vagy "kicsit alakítok" rajta.
Nekem ez olyan, mintha egy filmrendező lennék. Én nagyon szeretem. Persze egészen addig nem szoktam "beleszólni" a dolgokban, amíg nagyon nem durvul el.
Pl. már álmodtam azt, minden "csoda" nélkül nyertem a lottón, azaz tök valóságos volt. Aztán úgy döntöttem, hogy most inkább "tudatosítom", hogy ez álom, és mikor vittem be a lottózóba a szelvényt, hogy ellenőrizzék, akkor úgy döntöttem, hogy inkább berepülök, nem besétálok.
De pont ezért nem tudnak megölni álmomban sem. Mert már volt rá példa, hogy "lelőttek", viszont én - mivel tudom irányítani az álmaimat - ilyenkor nem riadok fel. Pár "perc" sötétség után jött a szöveg: "Köszönjük szépen, csodás alakítás, szerződtettük." :)
Persze sokszor jó lenne csak úgy spontán, beleszólás nélkül álmodni, de azokra az álmokra, amire emlékszem, szinte kivétel nélkül "manipulatív" vagyok.
Én is tudom irányítani az álmaimat, ez számomra minden napos. Tegnap egy helyes pasival jöttem össze :)
Nagyon jó érzés, hogy pld. repülhetek, ameddig nem volt tériszonyom ebben is volt részem. Én álmomban hihetetlenül sokat gondolkodom, és mindig tudom, hogy ez csak egy álom.
Szia! E-mailben kérdeztél tőlem, itt válaszolok. Inkább az extrovertált típusba tartozom, az álmaimban a tudatosságom annyiban merül ki, hogy amitől félek, azt nem álmodom végig, hanem felébredek.
Nappal nem nagyon szoktam álmodozni, többnyire a környezetemmel vagyok elfoglalva. Vagy ha álmodozom is, nem találok párhuzamot a nappali és éjszakai álmaim között. Semmilyen jellegűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!