Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van a tudományban 100% -os...

Van a tudományban 100% -os válaszoló?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 22:17
1 2
 11/20 Wadmalac ***** válasza:
Úgy látszik, én vagyok a hülye, hogy még a nekem paraszt módon beszólogatóknak sem nyomok soha pirosat. Vagy zöld vagy semmi. Aki trollkodni jár, azt úgysem érdekli, hogy hol áll pontszámra és százalékra. :)
2013. márc. 28. 07:59
 12/20 anonim ***** válasza:

WM:

Tény, de én pl. azért szoktam a legmegátalkodottabb idiótáknak bőkezűen osztogatni a piros kezeket, hogy a csökkenő százalékkal együtt még kevesebben vegyék őket komolyan :)

2013. márc. 28. 09:42
 13/20 Wadmalac ***** válasza:

#12:

Értem, megértem. Csak én az első hőzöngés után besorolom, utána lepereg és már a százalékát is lesz....:D

2013. márc. 28. 10:05
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Wadmalac, szerintem hallgass a 74%-os válaszolóra, és pontozz szorgalmasan. És hozz magaddal még néhány embert, mert kevesen vagyunk, tehát nem elegen. :D

Az ő érvén kívül még egy: ha a normálisak nem - vagy csak ritkán - pontoznak, akkor a pontozás eredménye szinte kizárólag az idióták véleményét fogja tükrözni, ami ugyebár nagyon távol áll a valóságtól.

Ui.: Be meri vállalni valaki, hogy pirosította az előző válaszomat? :D

Ha nem, akkor biztos megint az a nem komplett lelki sérült volt, aki kb. karácsony óta minden egyes válaszomat lepontozza, ami csak az útjába kerül. Na, többek között erre gondoltam, amikor a nick alapján pontozást említettem.

2013. márc. 28. 13:22
 15/20 Wadmalac ***** válasza:
55%
Nehezemre esik, nem hiszek a negatív ösztönzésben. De a jó válaszokra szorgalmasabban fogok zöldezni. :)
2013. márc. 28. 13:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Wadmalac, ne tegyél már tönkre... Senki nem beszélt negatív ösztönzésről. Azt írtad, érted az előző válaszolót, de úgy látszik, mégsem. Akkor idézem őt, mert ismétlés a tudás anyósa: "a csökkenő százalékkal együtt még kevesebben vegyék őket komolyan :)"; és én is valami hasonlóról pötyögtem... Remélem, újbóli átgondolás után már vili a szitu. :D
2013. márc. 30. 18:40
 17/20 Wadmalac ***** válasza:
Értem én, tudom, hogy jelen hozzáállással csak 50%-os a hatásfokom. Majd nevelem magam.
2013. ápr. 2. 10:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Wow, a belátás már félsiker. :)

Ha pedig nem tudod elég hatékonyan nevelni magad, csak szólj bátran; tudod, hogy rám mindig számíthatsz ezen a területen. :D

2013. ápr. 2. 16:43
 19/20 A kérdező kommentje:

Én csak úgy szoktam, hogy az 50% nál hasznosabb válaszoknál zöldet, a többinél pirosat nyomok.

(ja, és én vagyok a most 50% os troll/

2013. ápr. 2. 22:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez egy eszméletlenül h.lye szokás, tessék leszokni róla. :P

Az vagy, aki nemrég lett 52% után 51%-os? Aki nemrég az USA jelentését firtató kérdéshez beírta a CCCP-t? :D

Bár mindegy. Ha viccesen trollkodik valaki, azt csípem, és zöldíteni szoktam; ha meg bunkó, akkor pirosítani. Szóval nálam tényleg a tartalomtól függ az értékelés. :)

2013. ápr. 4. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!