Van a tudományban 100% -os válaszoló?
WM:
Tény, de én pl. azért szoktam a legmegátalkodottabb idiótáknak bőkezűen osztogatni a piros kezeket, hogy a csökkenő százalékkal együtt még kevesebben vegyék őket komolyan :)
#12:
Értem, megértem. Csak én az első hőzöngés után besorolom, utána lepereg és már a százalékát is lesz....:D
Wadmalac, szerintem hallgass a 74%-os válaszolóra, és pontozz szorgalmasan. És hozz magaddal még néhány embert, mert kevesen vagyunk, tehát nem elegen. :D
Az ő érvén kívül még egy: ha a normálisak nem - vagy csak ritkán - pontoznak, akkor a pontozás eredménye szinte kizárólag az idióták véleményét fogja tükrözni, ami ugyebár nagyon távol áll a valóságtól.
Ui.: Be meri vállalni valaki, hogy pirosította az előző válaszomat? :D
Ha nem, akkor biztos megint az a nem komplett lelki sérült volt, aki kb. karácsony óta minden egyes válaszomat lepontozza, ami csak az útjába kerül. Na, többek között erre gondoltam, amikor a nick alapján pontozást említettem.
Wow, a belátás már félsiker. :)
Ha pedig nem tudod elég hatékonyan nevelni magad, csak szólj bátran; tudod, hogy rám mindig számíthatsz ezen a területen. :D
Én csak úgy szoktam, hogy az 50% nál hasznosabb válaszoknál zöldet, a többinél pirosat nyomok.
(ja, és én vagyok a most 50% os troll/
Ez egy eszméletlenül h.lye szokás, tessék leszokni róla. :P
Az vagy, aki nemrég lett 52% után 51%-os? Aki nemrég az USA jelentését firtató kérdéshez beírta a CCCP-t? :D
Bár mindegy. Ha viccesen trollkodik valaki, azt csípem, és zöldíteni szoktam; ha meg bunkó, akkor pirosítani. Szóval nálam tényleg a tartalomtól függ az értékelés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!