Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Agykontroll: hegeket el lehet...

Agykontroll: hegeket el lehet vele tüntetni?

Figyelt kérdés
Olvastam h betegségekben jó a felépülésben, immunrendszer erősítést is segíti. Bár nekem nincs olyan durva hegem, de nagyon érdekelne, mert lehet h lesz majd műtétem.
2009. szept. 14. 21:41
1 2
 11/16 Salx Narval ***** válasza:
51%
Kedves 21-42 Nem különösebben szeretném én ezt a dolgot feszegetni, mindenki abban hisz, amiben akar.De azért, hogy válaszoljak is, úgy vélem, ha egy féltéglában erősen tud hinni valaki, annak is ugyan így, gyógyító ereje lehet.Csak az nem hangzik annyira szépen,mint az agykontroll.Nos, én ez, az egyszerű emberi tulajdonság köré tekert,tudományosnak beállított maszlagot nevezem, hókuszpókusznak.
2009. szept. 16. 09:49
 12/16 Salx Narval ***** válasza:
Bocsánat a 21-02-nek válaszoltam.
2009. szept. 16. 10:21
 13/16 A kérdező kommentje:

Na,sztem az utolsónak is igaza lehet, meg az elsőnek is, mert számomra valójában csak látszólag vagytok ellentétben:

1. szerint(és az AK szerint): önszuggeszció hatása által segíthet,

utsó szerint működne ez féltéglával is, ha abban hinnék.

Szóval csak azt akarom mondani, h a közös pont a hiten van, és az önszuggeszción, teljesen mindegy minek nevezzük ( agykontroll előtt is létezett ez a dolog).

2009. szept. 16. 16:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért nem teljesen ugyanazt mondják, van egy lényegi különbség: ha a féltéglában hiszek, hogy az csodát tesz velem, és attól tűnnek el a hegek, akkor azt hiszem, hogy a varázstégla tüntette el, míg az agykontroll nem egy vallás, hanem egy módszer, ami megtanít arra, hogyan higgyünk önmagunkban és tüntessük el tudatosan a hegeket (többek között).
2009. szept. 16. 22:05
 15/16 Salx Narval ***** válasza:
Kedves kérdező, ha mégis műtét lenne a dologból én inkább az orvosok által javasolt hegesítő krémeket javasolnám, de ,hogy egy kicsit a másik oldalnak is kedvezzek, jó hatásfokú a Nadálytő krém is.A féltéglás vagyok.
2009. szept. 17. 05:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Max a lelki sebei tűnnhetnek el
2009. szept. 21. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!