Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Agykontroll: hegeket el lehet...

Agykontroll: hegeket el lehet vele tüntetni?

Figyelt kérdés
Olvastam h betegségekben jó a felépülésben, immunrendszer erősítést is segíti. Bár nekem nincs olyan durva hegem, de nagyon érdekelne, mert lehet h lesz majd műtétem.
2009. szept. 14. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Lehet. Mindent lehet, amiben az autoszuggeszció segíteni tud.

De ehhez értened is kell hozzá.

2009. szept. 14. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Én nem hiszem, jártam tanfolyamra, és szerintem felesleges, mivel olyanról még nem hallottam akinek ténylegesen sikerültek a dolgok, igaz mondtak példákat, de azt csak ki is alálhatták, élőben még nem találkoztam olyan emberrel akinek tényleg használt volna.
2009. szept. 14. 22:09
 3/16 anonim ***** válasza:
57%

Sőt! Szerinted a Himaláját mi emelte ki a mélyből? Azt hiszed, a lemeztektonikus erők? Szhart! Az agykontroll.

Továbbá vasból aranyat, vízből bort, veséből májat is tudunk az agykontrollal csinálni.

Mindezt a tudományok szekcióban.

2009. szept. 14. 22:47
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Az elsőnek igaza van. De ezt úgyis csak akkor hiszi el igazán az ember, amikor a saját bőrén tapasztalja. A te esetedben szó szerint :)
2009. szept. 14. 23:03
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
humbuk. azért van plasztikai sebészet, mert magadtól nem tudod eltüntetni a hegeket. ha lehetne, annyi erővel műtét sem kellett volna, amiből a heg keletkezett. mert agyhullámokkal meg lehetett volna gyógyítani a szervet.
2009. szept. 14. 23:26
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
most ide valami szatírikusat akrtam írni de a 22:47- es megelőzött - annál jobbat úgysem tudtam volna kitalálni :)
2009. szept. 14. 23:28
 7/16 Salx Narval ***** válasza:
76%
Miért kell őt lepontozni? Azért, mert normális? Ti vagytok rossz helyen, nem tűnt fel.Nem hókuszpókusszal, hanem tudományokkal foglalkozik, az adott oldal.
2009. szept. 15. 08:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Jól van köszi a válaszokat, csak szólok h nem pontoztam le senkit...
2009. szept. 15. 16:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd, hogy az agykontroll miért hókuszpókusz?
2009. szept. 15. 21:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, köszönöm, hogy vagy nyolcvanan lepontoztak.

Az agykontroll egy autoszuggeszciós technika. Ha valaki rendesen megtanulja, akkor képes lesz a saját tudattalan agyát is mozdósítani a céljai érdekében. Ez (többek között) jelenthet gyógyulást is. Nem azt mondom, hogy a hegei nyomtalanul eltűnnek majd - de gyorsabban és jobban gyógyulnak, mint annak, aki nem foglalkozik ilyesmivel.

Annyi nagy eszű és tájékozott ember jár erre, hogy az már fogalom.

2009. szept. 15. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!