Valóban lehetséges "alfázni", ahogy az agykontroll állítja?
Nos, ez egy adatokkal nem éppen teli kérdés, amire nehéz adatokkal teli választ adni. Elméletileg lehetséges, hogy egy természettudós jártas az agykontrollban, és tudja mi az alfázás, és meg tudja válaszolni a kérdésedet pontosan. Én azonban valószínűbbnek tartom, hogy ez nincs így, és igazából én magam se akarok elmélyülni a dologban csak azért, hogy aztán megállapítsam, hogy lehetséges-e. Szerintem egyedül az tudja, hogy mi az alfázás, aki hisz ebben az egészben, de az meg elshiszi az alfázást is. Ördögi kör.
Tehát ha tudni akarod a szakmai véleményemet, akkor ki kell fejtened, hogy pontosan milyen folyamatot értenek az agykontrollosok az alfázás alatt.
Az agy működésére jellemző frekvenciáról van szó.
Az "alfa" az egyik tudatállapotot jelenti.
A frekvenciából elég jó biztonsággal meg lehet mondani, hogy mit csinál éppen az agy (globálisan, nem az egyes gondolatokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!