Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miben hasonlítunk mi vámpírok...

Miben hasonlítunk mi vámpírok az emberektől pszichológiailag?

Figyelt kérdés

2013. márc. 4. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 Wadmalac ***** válasza:

Az internet számomra majdnem a szükséges rossz kategória, szabadidőmben szívesebben mozgok a "ríl lájf"-ban, mint a kibertérben.

Épp ezért többségében csak órabér alatt netezek.

De mint több szálon futó sokműveletes processzorú személyiség, közben a munkámat is 100%-hoz konvergáló hatásfokkal végzem.

:P

2013. márc. 21. 12:22
 72/77 2xSü ***** válasza:

„Kedves egybegyűltek! Azért jöttünk össze, hogy ne legyünk széjjel. Ha minden így marad, nem változik semmi.”

Ha már Karinthyt emlegettük, nekem ez a kedvenc képzavarom tőle:

„Intrépide tábornok a következő beszédet intézte a katonákhoz:

- Ünnepeljünk! A francia nemzet ismét bebizonyította, hogy katonáit a legbátrabb anyák szülik halált megvetve, s hogy a dicsőséges hazafiúi hősiesség lobogó lángja oly folyó, melynek árnyékában borzongva hajolnak meg e dicső ország ellenei…”

(Karinthy Frigyes: Nevető Dekameron – Az emberiség városa)

2013. márc. 21. 12:27
 73/77 Wadmalac ***** válasza:
:D naonjó. :D
2013. márc. 21. 12:39
 74/77 anonim ***** válasza:

Wadmalac, szerintem te inkább a kimagyarázást végzed 100%-hoz konvergáló hatásfokkal... :P

De engem nem versz át, mert én tudom, hogy "ríl lájf" csak a mesékben van. :D

Erről meg úgy általában a netről jutott eszembe:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezt pedig a "naon"-ért kapod:

[link]

[Lehet, hogy mégiscsak írok még egy választ a bolgyós kérdéshez, és oda is bemásolom a linket. :D]

Karinthy után ugyan Örkényt akartam idézni, de Arany Jánost hamarabb megtaláltam, úgyhogy ez lesz a délutáni alvás előtti mese:

[link]

Ha meg már politika, akkor:

[link]

[link]

Alvás után pedig lehet majd megint játszani: írjátok be a Google keresőjébe: zerg rush. Érdemes végigvárni. :)

Akit pedig éjszakára is az óvodában felejtenek a szülei, még egy kis játék:

[link]

Nem rákattanni ám. :D

Szervusztok, gyerekek. ;)

2013. márc. 21. 13:54
 75/77 Wadmalac ***** válasza:

BW:

Lájkolom.

Szupcsi.

:DDDDD

Szólj ha elég volt.

:D

2013. márc. 21. 14:07
 76/77 anonim ***** válasza:

Ááá... Te már megint nem férsz a bőrödbe... Mégiscsak kénytelen leszek lenyúzni. :P

Nekem már bőven elég volt ebből a szövegből. Megírni is sok volt azt a rengeteg h.lyeséget, amin te jóformán csak vihorásztál. :P

Nézted egyáltalán az utolsó néhány választ?

Most megint van egy új, én írtam, büntiből neked. :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

És ha már megint itt vagyok, akkor előkerestem az Örkény-egyperceseket is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__38..

Még egy: bár eddig nem tapasztaltam tőletek, de ha esetleg van némi affinitásotok a klasszikus zenéhez, akkor figyelmetekbe ajánlok egy elárvult kérdezőt, mert én kevés vagyok neki. :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__41..

2013. márc. 21. 15:43
 77/77 Wadmalac ***** válasza:

BW:

Igggen, néztem mindet. Már csak azért sem kell férfiemberre arcpakolás, úgyis lekapartam volna mindet. :D

Gondoltam, nem foglalom előled a helyet bő lére eresztett agymenéseimmel, ezért bevettem egy fogalmazásgátlót.

:P

Zenemese-embereddel nem tudok mit kezdeni. Egyrészt, mert jelen körülmények közt nem tudok belehallgatni semmibe, másrészt, mert nekem a zene soksíkú élmény, nem mesét mond a fejembe, de minden érzéket megszólaltat. Szerintem neki nem tudnám elmagyarázni.

2013. márc. 22. 07:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!