Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miben hasonlítunk mi vámpírok...

Miben hasonlítunk mi vámpírok az emberektől pszichológiailag?

Figyelt kérdés

2013. márc. 4. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

Rátok is fér az a nevelés, ha már eddig elmaradt. :P

Sceptic, ügyes vagy, beírhatsz magadnak egy piros pontot. Vagy amilyen színűt akarsz, én nem ragaszkodom a piroshoz. :)

És ma annyira demokratikus vagyok, hogy azt is megbeszélhetjük közösen, hogy ma mit játsszunk ebédig, mivel sajnos az udvarra nem lehet kimenni az eső miatt. Kinek van ötlete? :D

2013. márc. 21. 10:48
 62/77 Wadmalac ***** válasza:
Én munkaidőt játszok. :S
2013. márc. 21. 10:49
 63/77 anonim ***** válasza:

Ez jó ötlet. :)

Milyen munkát szeretnél?

Levehetjük a polcról az összes Legót, és építhettek szebbnél szebb házakat, szállodákat, gyárakat, akár egész városokat.

Vagy mehetünk a babaszobába szakácskodni. Amíg ti főztök és megterítetek, addig kérek a konyhás nénitől mindenféle fűszereket, és játszhatunk olyat, hogy bekötött szemmel ki kell találni az illata és az íze alapján, melyik melyik.

Vagy lehettek festők, ha elővesszük a rajzlapokat és az egyéb kellékeket; munka közben hallgathatunk szép zenéket is.

Esetleg Süsüke megint mondhatna mesét nektek, ha megérkezik ma egyáltalán az oviba. :D

2013. márc. 21. 11:05
 64/77 Wadmalac ***** válasza:
Pillanatnyilag nincs választásom. Nálam a munkaidővel most ez egy igaz mese.
2013. márc. 21. 11:09
 65/77 2xSü ***** válasza:

Mai érettségi tételem Széchenyi István

Széchenyi István volt a legmagasabb magyar. Kossuth Lajos bár nem volt olyan magas, mégis elmondható, hogy Széchenyi kortársa volt. Kossuth Lajosnak fontos szerepe volt a szabadságharcban, de erre majd később még kitérek. Kossuth Lajos lovasszobra a Kossuth téren található, melynek érdekessége, hogy a ló jelenleg II. Rákóczi Ferenc szobra alatt található. A ló egyébként négylábú állat, az emlősök közé tartozik, páratlan ujjú patás. A patáján általában patkó van, amit a kovácsok készítenek. A kovácsok a kemence fűtésére leginkább szenet használnak. A múlt héten láttam éppen a tévében egy dokumentumfilmet a szénbányászatról, miközben a másik adón Kossuth Lajos életéről ment egy dokumentumfilm. Ebből is látható, hogy Kossuth Lajos mennyire összetett személyiség volt.

Kossuth Lajosnak – mint ahogy arra már kitértem – jelentős szerepe volt a szabadságharcban.

2013. márc. 21. 11:40
 66/77 2xSü ***** válasza:

> Süsükét megdicsérem a mesemondásért, bár ezt felfoghatom egy újabb - egyelőre sikertelen - kísérletnek is arra, hogy kikergessen vele a világból...

Hát én nem mondtam neked, hogy nem hazudnak azok, akik nem tagadják, hogy nem akarlak kikergetlenül hagyni. De azt sem mondtam, hogy igen. Pedig nem.

2013. márc. 21. 11:49
 67/77 Wadmalac ***** válasza:
Uuuuuhh....álmomban két macska voltam és játszottam egymással. Karinthy. :D
2013. márc. 21. 11:53
 68/77 2xSü ***** válasza:
Látod, ha három madár lettél volna álmodban, akkor láthattad volna lentről, hogy repülsz magad után.
2013. márc. 21. 11:56
 69/77 Wadmalac ***** válasza:
Nem tudom, hogy ha elég gyorsan futok a háztömb körül, fogom-e látni a seggemet a sarkon befordulni.
2013. márc. 21. 12:02
 70/77 anonim ***** válasza:

Wadmalac, ha te munkaidőben egész nap a neten lógsz, az most _igaz_ mese, vagy _szép_ mese? :D

A csúnya beszédért pedig most már ki fogom mosni a szádat szappannal. :P

[De nehéz veletek néha, gyerekek... Pedig mennyivel jobb lenne mindannyiunknak, ha nem kellene állandóan fegyelmezni titeket... :D]

Süsü, ez az érettségi tétel nem semmi rizsázás volt, köszi. :)

A ragozós játékba viszont inkább nem mennék bele, úgysem tudnálak túlszárnyalni.

A madarasat én így ismerem: "Ha három madár lennék, nézhetném magamat hátulról, ahogy magam előtt repülök."

A lényeg, hogy az élet olyan izgalmas. Az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén...

2013. márc. 21. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!