Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem angolul 10-15...

Tudnátok nekem angolul 10-15 mondtatot irni Párizsrol? Nagyon surgos lenne!

Figyelt kérdés
Tehát az épuletek ,nevezetességek... nagyon szépen kérek mindenkit aki tud legyen szives segitsen. :( én sajna nem tudok angolul és beszámolot kell csinálni!

2013. febr. 2. 16:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
errol a tanárrol kár beszélni is azért van ott mert régebben az apja volt az igazgato és most mindenki fél tole!!!figyu tudom hogy nem ismersz de nem lenne kedved kicsit angolul tanitani,mert nagyon szukségem lenne rá,mert igy az életben nem fogok tudni angolul!??
2013. febr. 3. 15:26
 12/15 خديج&# válasza:

Hát így neten keresztül nagyon gázos tanítani, ezt magántanárral tudod megcsinálni. Javaslom, hogy szüleiddel beszéld ezt meg, ez sajnos sokba fog kerülni, ha ennyire nulla a színvonal. De még mondok valamit: városi szinten is el lehet mozdítani valakit, ha a szülők összefognak, ugyanis nincs az a szülői munkaközösség, ami engedné, hogy olyan dolgok folyjanak, amiket te itt leírtál. Azért jártok iskolába, hogy tanítsanak. Félnek tőle?... Én az igazgatóval sem féltem összeveszni. Aki fél, azt lenyelik, félreteszik. Ki kell állni magunkért. Mert nyelvtudás kell, pláne az angol. Nem mondhatod, hogy az életed egy ilyen személy határozza meg.

...Sok főiskolás vállal angoltanítást, kiegésztésként, ők nem drágák, és tudnának segíteni. Falun nem egyszerű ez, de szerintem te városi vagy;)

2013. febr. 3. 15:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajna falusi vagyok!ha már nem irnál vissza minden jot neked és koszi mindent!!! :D
2013. febr. 3. 16:00
 14/15 خديج&# válasza:
Mi lett a beadandóddal?... Kérte az a "tanár"?....
2013. febr. 4. 17:08
 15/15 A kérdező kommentje:
még nem de holnap fogja!
2013. febr. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!