Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem angolul 10-15...

Tudnátok nekem angolul 10-15 mondtatot irni Párizsrol? Nagyon surgos lenne!

Figyelt kérdés
Tehát az épuletek ,nevezetességek... nagyon szépen kérek mindenkit aki tud legyen szives segitsen. :( én sajna nem tudok angolul és beszámolot kell csinálni!

2013. febr. 2. 16:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Paris is called the city of love. There are many things to see: the Eiffel Tower is the most famous sight in Paris, built by Gustave Eiffel in 1889 with 6,300 tons of iron. For a long time it was the highest tower in the world. Over 6 million people visit it every year.

The Louvre is a museum with very famous, old works of art, such as the Mona Lisa and the Venus de Milo. The Louvre is the third biggest museum in the world, with 60,000 square meters of show room. It is the most visited art museum in the world with over 5 million people visit it each year. Unfortunately I am too lazy so I asked someone else to write this instead of me. The Moulin Rouge is a cabaret with many shows, and it opened in 1889. It is in Montmartre — a part of Paris with an exciting nightlife. In the Moulin Rouge, girls put on a famous dance called the French cancan. The Champs-Élysées is probably the most famous street in Paris, and one of the most famous in the world. It is full of places to shop and eat. On one end of the Champs-Élysées is the Arc de Triomphe.

2013. febr. 2. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Tudnék, de inkább nézd meg Wikipédián vagy valami bemutatós prospektusban. Miért kell angolul beszámolót tartanod, ha nem tudsz angolul?
2013. febr. 2. 17:00
 3/15 خديج&# válasza:
72%

Megint egy házi feladat?... Nem tudsz angolul és beszámolót kell csinálni? ...Kit csapsz be ezzel?... A tanár azért ad fel valamit, mert azt ki kell dolgozni. Mert abból tanul az illető... Azaz tanulna, ha nem csalással írnák páran az ilyen beszámolókat. Csak a tanár nem ostoba és tudja, hogy ki mit tud és mit nem. Nálunk ez úgy megy, hogy a tanár áthúzza a nullát és azt mondja, írj egy ugyanilyet most, spontán - ha ezt te csináltad, ismét tudsz hasonlót, de nem ugyanolyat, tehát a bemagolás is esélytelen.

Az a baj, hogy a legnagyobb vesztes ebben a kérdés kiírója. De lassan a GYK átalakul házi feladatot megoldató kisdiákok oldalára.... ?? Nemár.:(

2013. febr. 2. 17:03
 4/15 A kérdező kommentje:
koszonom mindenikenek! :) és igazatok van hogy nekem kellenne irnom de egyszeruen nem talaltam a neten semmi jo oldalt amibol tartalmat csinálhattam volna...amugy 13 éves vok és az angoltanárunk nagyon szar........
2013. febr. 2. 19:06
 5/15 خديج&# válasza:
:( Szegény. És a tanár csak úgy feladta minden segítség nélkül a témát???? .... Nem volt semmi előzmény?... Mi Londonról tanultunk amikor hetedikesek voltunk meg az alap igeidőkről stb de akkor valami nyelvi előkészítőbe jársz, hogy így belekérdeznek a világvárosokra? Ez szerintem középiskolás téma....
2013. febr. 2. 19:09
 6/15 A kérdező kommentje:
a tanárunk facebookozik egész orán!az igeidoket leirtuk de nem igazán gyakoroltuk szoval semmit sem ér... :(
2013. febr. 2. 19:40
 7/15 A kérdező kommentje:
nem járok nyelvi elokészitobe csak sima angol ora!
2013. febr. 2. 19:42
 8/15 خديج&# válasza:
Na álljunk meg--- fb-ozik???? Mit mond, hogy miért? ... Ne haragudj, de ez már durva. Bejön a terembe és leül és előveszi a telefont és ti meg csináltok, amit akartok??? Vagy hogy?...az eszem megáll az ilyenektől:(
2013. febr. 2. 19:51
 9/15 A kérdező kommentje:
nem,nem telefonon hanem rendes számitogépen!amugy hanyadikos vagy?
2013. febr. 3. 12:23
 10/15 خديج&# válasza:
Már nem tanulok, elég volt belőle... De ez felháborító. Nekünk max interaktívos órák voltak,amit a tanár irányított, számtech-en mi neteztünk=), de még a fb-ot sem lehetett használni, mert le volt tiltva az iskolában minden gépen. Kérdezz rá, hogy esetleg onnan veszi az órai feladatokat, vagy ha nem, akkor miért szükséges neki órán mást csinálni- javaslom, szólj az igazgatónak, és diszkréciót kérj, ki fogják vizsgálni. Jogod van egy normális tanárhoz!
2013. febr. 3. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!