Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg a majomból...

Szerintetek tényleg a majomból fejlődött ki az emberiség? Csak értelmesek írjanak!

Figyelt kérdés

Hallottam olyanról, hogy a dínók korában találtak emberi lábnyomokat. Ne kérdezzétek, hogy ez hogyan lehetséges, de hallottam... lehe hogy nem igaz. Talán időutazás volt?

Vagy hogy egy földönkívüli expedíció lezuhant a földre, itt ragatak és ők népesítették be a bolygót.

Most ez így picit misztikusan hangzik biztos, de szerintem elképzelhető...

Vélemények?

2009. szept. 1. 13:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves Előző! Előtted levő vagyok.

Ezen a fórumon kívül vitatkozok egy másik fórumon is, ezen a linken tudod elérni: http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

Igaz, ott már nagyon sok hozzászóló írt, de ha az utolsó pár hozzászólást elolvasod, akkor elolvashatod, hogy mi az új elméletem az evolúcióról. Én a kb. 66%-os hozzászóló vagyok.

Ők ott említettek kísérleti bizonyítékokat fajok közötti átalakulásra, ami ezen a fórumon azt hiszem nem történt meg. Hagyjuk a termodinamikát, hagyjuk, amiket eddig írtunk, és inkább erre az új, és véleményem szerint messze nem alaptalan elméletemre reagálj. A fent linkelt kérdésnél leírt válaszomnál az elméletem dióhéjban ez:

Isten megteremtett jó néhány fajt kb. 6-10 ezer évvel ezelőtt. Ezek ezután evolúció útján, a környezetváltozás hatására módosultak, mutálódtak, stb. Magyarán evolúció történt, csak nem a klasszikus értelemben. Ugyanis a klasszikus evo szerint mindenki egy közös ősből származik, az én elméletem szerint pedig az élővilág sok közös ősből származik. Magyarán nem egy evolúciós fát, hanem inkább egy evolúciós bokrot kéne felrajzolnunk. Mielőtt rákérdeznél, hogy honnan veszem, h a Föld 6-10 ezer éves, megmondom, hogy nagyon sok bizonyíték áll emellett, amelyet egyes fizikusok, csillagászok igazoltak. A klasszikus evo elmélet, miszerint mindenki 1 közös őstől származik, részben ez szükségeltette a Föld korának 4,6 milliárd éves korának meghatározását, de az evo elméleten kívül a természeti jelnségek azt bizonyítják, h a Föld, és a világegyetem is mindössze 6-10 ezer éves. Ha érdekel a dolog, akkor majd keresgélek hivatkozásokat. De mielőtt reagálnál, kérlek olvasd el az előzőleg belinkelt fórumnak legalább a pár utolsó hozzászólását.

Az elmélet sztem egy óriási kompromisszum-lehetőség a teremtés és az evolúció között. Igaz lehet az evolúció, annak ellenére, hogy a Biblia 1. fejezete is teljes mértékben igaz. A klasszikus evo-tól kell csak olyan szinten megszabadulni, h az egész élővilág 1 közös őstől származik. És valljuk be, ez egy ugyanolyan elképzelt, nem bizonyított kezdeti feltételezés, mint hogy Isten hozta létre a világot.

2009. szept. 15. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!