Szerintetek tényleg a majomból fejlődött ki az emberiség? Csak értelmesek írjanak!
Hallottam olyanról, hogy a dínók korában találtak emberi lábnyomokat. Ne kérdezzétek, hogy ez hogyan lehetséges, de hallottam... lehe hogy nem igaz. Talán időutazás volt?
Vagy hogy egy földönkívüli expedíció lezuhant a földre, itt ragatak és ők népesítették be a bolygót.
Most ez így picit misztikusan hangzik biztos, de szerintem elképzelhető...
Vélemények?
"Szerintetek tényleg a majomból fejlődött ki az emberiség? Csak értelmesek írjanak!"
Nem. A közös ősből fejlődött ki, és nem a majomból. És nem szerintem, hanem az összes normális (nem keresztény) evvel foglalkozó tudós szerint.
"Hallottam olyanról, hogy a dínók korában találtak emberi lábnyomokat."
Ostobaság.
"Talán időutazás volt?"
A tudósok szerint egy idősikban nem lehet időutazni. Egy másik idősíkba kell belépni. Már, ha egyáltalán lehetséges az időutazás :)
"Vagy hogy egy földönkívüli expedíció lezuhant a földre, itt ragatak és ők népesítették be a bolygót."
Szeretem a sci-fit, de ez is ostobaság :) Minden civilizáció hagy nyomokat maga után. És nincs az a kormány, aki a világon lévő összes nyomot be tudná gyűjteni, és elrejteni előlünk.
"Most ez így picit misztikusan hangzik biztos, de szerintem elképzelhető..."
Elképzelhető, csak biztosan nem így történt.
"Vélemények?"
A fenti sorok :) Én nem akartam kioktató hangnemben írni, csak úgy tűnhet :D
Hát tényleg úgy tűnt, de köszi a választ:)
Szóval a mai tudomány állása még mindig kiáll amellett, hogy a majmoknak és az embereknek közös az őse.
Az dinoszaurusz lábnyomok évtizedek óta föl-fölbukkannak. Két ilyen esetről tudok, az egyikben kiderült, hogy egy valódi dinoszaurusz lábnyomát mosta ki az eső úgy, hogy hasonlított egy emberi lábnyomra, a másik esetben pedig egyszerűen a sziklák kopása hozott létre olyan lyukakat, amik távolról emlékeztettek egy sima talpú cipőbe bújtatott emberi lábnyomra.
Mindkét eset megtalálható Michael Cremo: Forbidden archeology című művében, több száz hasonlóan szenzációs lelettel együtt. Sajnos a fenti magyarázatot ő nem teszi hozzá.
Természetesen azt egyáltalán nem feltételeztem, h a Kérdező volt a lepontozó :).
Itt van még egy link, ami az előzőről beszél egy kicsit bővebben, vagy másképp...
A 16:33 -esnek írom hogy én speciel lepontoztam a válaszaidat. Szerintem a belinkelt oldalaknak kevés közük van a valósághoz. Egyáltalán nem tudomány, hanem áltudomány és igen veszélyes fajtája. Csodálkozom, hogy mások nem háborodtak fel ezen, főleg hogy a tudományos rovatban van.
Elő kéne venni a biológia, kémia és fizika könyvet és azokat kéne bújni. Nem valami jól hangzó áltudományos oldalról szedni az információt. Egely György például nincs elfogadva az elit tudományos körökben, vajon miért ? Azért mert hülyeségeket állít és a médiát használja fel a műveinek a közlésére.
Ezt például nézzétek meg : [link]
(ott van Egely mester is) (a mestert természetesen ironikusan értettem)
Az első és a 20:47 -os válaszadónak viszont tökéletesen igazat adok. Ez így van és nem másképp, ezeket a válaszokat pedig fel kéne pontozni.
A kérdezőnek pedig azt üzenem, hogy próbálj meg szelektálni a válaszok között (egyre nehezebb dolog ez), ne a hangzatos választ fogadd el, hanem azt ami valószínűbb, amire van bizonyíték, ami tudományosabb.
Sok sikert !
Kedvas ma 03:43!
Köszönöm, h bevallottad, h te pontoztál le.
"Elő kéne venni a biológia, kémia és fizika könyvet és azokat kéne bújni."
A biológia könyvet hiába veszem elő, ott állandóan csak az evolúciót szajkózzák, éppen ezért nem láthat tisztán az ember. Viszont ha a fizika termodinamikai törvényeit elolvasod, akkor eléggé nagy ellentmondásra találsz a törvények és az evolúció között. A sok evolucionista úgy próbálja a dolgot elcsúsztatni, h nem fejlődés, hanem alkalmazkodás történik az evo során, és így próbálják azt etetni az emberekkel, h minden faj egyenrengú. Ami természetesen a legnagyobb mértékben kizárt dolog, ugyanis ha egy új szerv létrejön, az egyértelműen fejlődésnek minősül, ami viszont egyértelműen ellentmond a fizikával. Másik dolog: kód nem hoz létre információt, csak információ kódot! Magyarán nincs semmi információ, aminek hatására új kód jönne létre, szal ezt a folyamatot fordítva képzelik el az evolucionisták. Irreverzibilis folyamatokat titulálnak reverzibilisnek, amely egyértelműen tudománytalan!!! Javaslom, h tanulj egy kicsivel több fizikát! Annak még valamennyire lehet hinni.
"Nem valami jól hangzó áltudományos oldalról szedni az információt."
Akkor te el se olvastad az oldalt. Direkt leírták, h egyes régészek, archeológusok munkáját betiltották. Szerinted miért? Azért, mert az őáltaluk felfedezett régészeti leletek tömkelege ellentmond az uralkodó nézetnek, és mivel ezeket nem tudják beletuszkolni az evolúcióba, kitagadják őket, mintha nem is léteznének.
"Egely György például nincs elfogadva az elit tudományos körökben, vajon miért ? Azért mert hülyeségeket állít és a médiát használja fel a műveinek a közlésére."
Szó se volt Egely Györgyről, de tudtam, h vki ezt fogja megszólni, mert máshol nem tud fülön ragadni. Való igaz, h az UTÓBBI belinkelt honlapon Egely Györgyöt is reklámozzák, de absz nem ebben a témában, szal őt ne keverjük ide. A belinkelt videódat én is láttam már, és nekem is az az álláspontom, h Egely áltudós. Viszont rengeteg olyan új nézetet is áltudománynak minősítenek, amely valójában nem lenne az, csak egyszerűen gyökereiben változtatja meg a jelenlegi világnézetet, és emiatt vetik el. Azért gondolj bele, ez minden időben így volt, és nem csak az evolúció kapcsán. Pl. a relat-elméletet is nagyon nehezen fogadták el. De tény, h ez a dolog az evo-témában a legerősebb, ugyanis itt világnézeti dolgok erősen belejátszanak a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!