First blood kérdése:
Találtam egy összefüggést, mely szerint a pénisz mérete nagy mértékben befolyásolja az ország gazdasági helyzetét. Vélemény? Nagyfarkú nemzet vagyunk!
Figyelt kérdés
A túl nagy, illetve túl kicsi pénisz méret rossz gazdasági helyzethez vezet. Továbbá találtam egy világtérképet, ahol az országok átlag péniszméretét lehet megtekinteni. Ezért van ilyen rossz helyzetben a magyar gazdaság, de az is tényként kezelendő, hogy a szlovákoknak és románoknak kicsi a farka, de ezen egyátalán nem lepődtem meg.
#Magyarország #méret #ország #magyar #gazdaság #pénisz #péniszméret #térkép #GDP #nagyfarkú magyarok
2013. jan. 16. 01:20
11/16 poiu válasza:
Egy összefüggés nem jelent feltétlenül ok-okozati összefüggést (Pl ahol sok a gólyafészek, nagyobb a népszaporulat - a kicsi falvakban - de ez nem bizonyítja, hogy a gólya hozza a gyereket). 1985-ben ha volt is összefüggés, ma a kínai gazdaság meglódulásával valószínűleg nincs így.
12/16 anonim válasza:
Hányszor fogod még kiemelni ezt a semmittelen kérdést?
13/16 anonim válasza:
Péniszirigység miatt kötözködik velünk mindenki már évszázadok óta, ez hat negatívan a gazdaságunkra.
14/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem valós, a magyarok inkább a legnagyobb kamusok európában, mint a legnagyobb farkúak.
15/16 anonim válasza:
ezen szakadok XD
kössz hogy felvidítottad a napom
16/16 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy kis, avagy nagy farokkal b*sznak-e dolgozni:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!