Mit teszel az ország, nemzet pozitív jövője érdekében?
Kérlek, ha válaszolsz, a kérdésre válaszolj, ne itt beszélgess, vitatkozz!
Inkább legyen kevesebb válasz, de a kérdésre érkezzen!
"Amint láthatod, le is vagyok miatta pontozva."
Kolopele..
Nem emiatt,hanem amilyen flegma,én "vagyok a valaki,ezt minden válaszban leírom",stílusban írsz.Ez a probléma.Szerintem,hogy mindig leírod ezt,komoly önértékelési problémáid lehetnek...
Egy átlagpolgár nem tud semmit tenni az ország jövője érdekében,mert ezt csak a politikusok tudnák megtenni.
Tanulhatsz,dolgozhatsz,fizethetsz adót,de attól még nem lesz jobb az ország jövője,ha a kormány ellopja a pénzünket.
Kolopele pedig játssza itt az eszét mindig. Most már lehet,hogy nagyon tisztességes vállalkozó,no de hogy indult el a Kádár-rendszerben?
"Egy átlagpolgár nem tud semmit tenni az ország jövője érdekében, mert ezt csak a politikusok tudnák megtenni."
De tud tenni. Azt, amit lentebb leírtál. Tanulhatsz, dolgozhatsz, fizethetsz adót, alapíthatsz családot, hogy meglegyen a jövő generációja. De ennyi. Ez az átlagpolgár feladata, sem több és sem kevesebb és ebben igazad van.
"Tanulhatsz,dolgozhatsz,fizethetsz adót,de attól még nem lesz jobb az ország jövője,ha a kormány ellopja a pénzünket."
Ez is teljesen igaz. Hiába szakadsz meg a munkahelyeden, ha lenyúlják a pénzedet azok, akiknek egyébként a feladata lenne a magyar állam igazgatása, Magyarországnak, ennek a 93 030 km²-nyi területnek a vezetése és a rajta élő emberek számára a gondtalan, nyugodt és gyarapodó élet garantálása.
Ezt jelenleg nem teszik meg, csakis az élősködő, belőlünk és a munkánkból dőzsölő és minket másoknak kiszolgáló csoportosulás szerepét töltik be. Ellenük bármiféle lázadás és felkelés a magyar népnek nem csak joga, hanem kötelessége is (lenne).
Mézédes, finom Zöldséget, gyümölcsöt vásárolok a piacon magyar termelőktől. A boltban figyelek rá, hogy amennyire lehet, magyar gyártású terméket vegyek. Előnyben részesítem a magyar élelmiszerboltokat (CBA, Reál) a külföldiekkel szemben.
MOL-nál tankolom az autómat mindig.
Azt hiszem, ezeket teszem a magyar gazdaság érdekében, igaz, én csak egy kis porszem vagyok.
2 dolgot teszek: próbálom az embereket, főleg a neten keresztül, mivel úgy többet elérek, felébreszteni, megpengetni bennük egy hangot, hogy gondolkozzanak, ébredjenek, kezdejenek másként gondolkozni, éljenek egészségesebben, szakadjanak ki a hétköznapokból. 63% is állok :D
A másik, hogy fejlesztem önmagam, amit szeretnék hasznosítania valamilyen formában. Nem hiszem, hogy ezaz ország 5 vagy 10 év múlva is ilyen lesz, én abban hiszek, egy egy nagy pozitív változás következik be, amire egy kicsi esély van is, majd azután a megszerzett tudást az emberek szolgálatába szeretném állítani.
Ide fizetek adót.
Azért melózom, hogy családot alapíthassak és viszonylag jól éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!