Mi a fenének kell idén is majdnem 240 milliót költeni tűzijátékra a válság kellős közepén? Nem hagyhatnánk ki egyszer és spórolnánk meg ezt a pénzt az ország érdekében?
na igen, a hülységekre mindig van pénz közben meg sírnak, hogy semmire sincs.
ezt az egészet el kellen hagyni a pixába, ilyen felesleges pénzkidobásnak semmi értelme, akkor azon a 240 milkán vegyenek újabb mentőket őpl. úgyis kevés van azt mondják, a józan ész megáll komolyan
Ha már itt tartunk,miért kell mindenütt díszkivilágítás egész évben?Nem lenne elég ott világítani,ahol valóban szükséges?Nálunk mindenütt megy a rongyrázás.Legyen az tüzijáték,ovodai-iskolai ballagás,nyáron utcai zenekarokkal való szórakoztatás.
Ha jól emlékszem ,Czézár mondta: cirkusz kell a népnek!
Egyszerű kis számítást végzek: 240milla = kb 180 ember éves jövedelme, akiket utcán alvás, koldulás stb helyett kiküldenének takarítani az utcákat. Vagy 180 család megsegítése, akiket a válság hazavágott.
És egy kis utópia: ehhez pakoljuk hozzá a képviselők fizetésének csak felét, amiről "lemondanak", hogy segítsenek az országnak. :)))
Ha "időben lennénk", ki lehetett volna írni egy népszavazást,hogy kell,vagy nem.SPÓROLJUNK!!!!!
De: addíg,amíg aug.20-án nagyon sok önkormányzat saját kis tűzijátékot rendez,vagy egyes - nem szegény- lakosok partikon,születésnapi zsúrokon tüzijátékkal kápráztatják el vendégeiket,hát... nem tudom.
Én biztosan kiálltam volna a parlament elé,hogy ebben az évben elmarad a fényes ünneplés, nincs rá pénz. Aki ezt nem érti meg,az csináljon magának a saját pénzén.
Szép, meg jó a tűzijáték, DE: szerintem is felesleges pénzkidobás.
Sírógörcsöt tudnék kapni, mikor hallom, hogy mennyibe került... Annyi minden hasznosra lehetne költeni azt a sok-sok pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!