Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a fenének kell idén is...

Mi a fenének kell idén is majdnem 240 milliót költeni tűzijátékra a válság kellős közepén? Nem hagyhatnánk ki egyszer és spórolnánk meg ezt a pénzt az ország érdekében?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 07:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én levonnám a politikusok pénzéből,és abból tartanám meg a tüzijátékot.Mindig mindenről a csorónak kell lemondania?
2009. aug. 4. 07:35
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Így van, legyen megtartva a tűzijáték, csak a politikusok juttatásiaból! Meg az ilyen 200 millávalé nyugdíjba menő szalinészilágyieleonórák pénzéból....bár őket egy fára is fellógatnám
2009. aug. 4. 08:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a BKV-s, egy éve ott dolgozó, és most elmenő humánpolitikai vezető százmilliós végkielégítését durvábbnak tartom ennél.
2009. aug. 4. 08:33
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

na igen, a hülységekre mindig van pénz közben meg sírnak, hogy semmire sincs.

ezt az egészet el kellen hagyni a pixába, ilyen felesleges pénzkidobásnak semmi értelme, akkor azon a 240 milkán vegyenek újabb mentőket őpl. úgyis kevés van azt mondják, a józan ész megáll komolyan

2009. aug. 4. 09:36
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Ha már itt tartunk,miért kell mindenütt díszkivilágítás egész évben?Nem lenne elég ott világítani,ahol valóban szükséges?Nálunk mindenütt megy a rongyrázás.Legyen az tüzijáték,ovodai-iskolai ballagás,nyáron utcai zenekarokkal való szórakoztatás.

Ha jól emlékszem ,Czézár mondta: cirkusz kell a népnek!

2009. aug. 4. 09:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű kis számítást végzek: 240milla = kb 180 ember éves jövedelme, akiket utcán alvás, koldulás stb helyett kiküldenének takarítani az utcákat. Vagy 180 család megsegítése, akiket a válság hazavágott.

És egy kis utópia: ehhez pakoljuk hozzá a képviselők fizetésének csak felét, amiről "lemondanak", hogy segítsenek az országnak. :)))

2009. aug. 4. 10:19
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

Ha "időben lennénk", ki lehetett volna írni egy népszavazást,hogy kell,vagy nem.SPÓROLJUNK!!!!!

De: addíg,amíg aug.20-án nagyon sok önkormányzat saját kis tűzijátékot rendez,vagy egyes - nem szegény- lakosok partikon,születésnapi zsúrokon tüzijátékkal kápráztatják el vendégeiket,hát... nem tudom.

Én biztosan kiálltam volna a parlament elé,hogy ebben az évben elmarad a fényes ünneplés, nincs rá pénz. Aki ezt nem érti meg,az csináljon magának a saját pénzén.

2009. aug. 4. 10:40
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Szép, meg jó a tűzijáték, DE: szerintem is felesleges pénzkidobás.

Sírógörcsöt tudnék kapni, mikor hallom, hogy mennyibe került... Annyi minden hasznosra lehetne költeni azt a sok-sok pénzt!

2009. aug. 18. 10:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8900 milliárd forintos büdzsénél szerinted mennyit számít 240 millió forint? most őszintén. Válságban a jó közhangulatot meg kell tartani, különben előtörnek a szélsőségek a népbutításukkal, az pedig még sehol nem volt jó. Az USA-ban is el akarták törölni a karácsonyt a 2. világháború alatt, de nem véletlen nem tették meg.
2009. aug. 18. 12:21
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem legjobb lenne, ha nemcsak most nem lenne tüzi, hanem SOHA többé nem lenne! Én szeretem egyébként, minden évben kimegyek rá, nem azért mondom, mert gyűlölöm a tüzijátékot, de annyira idegesít, hogy ennyi pénzt kidobnak rá.
2009. aug. 18. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!