Mentos kérdése:
A fúziós hajtómű mennyiben más, erősebb, és előnyösebb lesz az űrhajókon, minta a mai rakéta üzeműek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 21:18
11/12 anonim válasza:
Mit értesz a fúzió nyomásán?
A nyomás nem tud kiszökni egy résen, hogy tolóerő legyen belőle.Az csak egy szám.Tud csökkenni, meg nőni az értéke.
De ha a részecskéket engeded ki belőle, akkor hamar elfogy az üzemanyag.Az energia pedig, ami ebből származik, az nem tolóerő, át kell alakítani.
Szóval nem értem, hogy mit akarsz kiszökteti a résen, ezt magyarázd el légy szíves.
12/12 tamas2000 válasza:
olyan mint a plazma rakéta csak én úgy gondoltam el hogy két mágnes van s egy fűtő antenna a fűtő antenna fel heviti 10000K-re az első mágne nem csinál semi csak összetartja a plazmát enél különlegesebet nem csinál a második olyan közel van hogy a plazmát anyira összesüriti hogy magfúzió keletkezik a felépitése olyan mint a plazma rakétájé hát így értetem a nyilást nézétek el ha rosz mert még csak 12 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!