Mennyi az eredmény? 1+1+1+1+1x0+40
Még ezt a copy-bajnokságot... :D
Most viszont egy kicsit beszólogatósra veszem a figurát: Félelmetes, hogy vannak emberek, akik ezt a feladatot nem tudják helyesen megoldani. Az is, ha nem tudják megindokolni, hogy miért.
Mindezen személyeknek javaslom átnézni az általános iskolai 2. osztályos matematika tankönyvüket A műveletek sorrendje - vagy hasonló - című részeknél...
Kulcsszavak és -kifejezések: összeadás, kivonás, szorzás, osztás, egyenrangú műveletek, balról jobbra haladás, magasabb rangú műveletek, zárójel...
Bocs, de késő van, nincs kedvem leírni a szabályokat.
Üdv. :)
"Majd mikor ároknál fogsz lapátolni a diplomáddal, az is félelmetes lesz"
Nyugi, nincs diplomám, de ne félj, nem találkozunk az árokparton.
Ácsika, senki nem hiszi istennek magát a feladat megoldása miatt; legalábbis én nem olvastam ilyen kijelentést.
És mint világosan leírtam, ez 2. osztályos tananyag; tehát nagyon alap tudnivaló, nem kell hozzá diploma.
"Félelmetes, hogy ti most azt hiszitek istenek ..."
Vicces, hogy pont az írja ezt, aki nem tudta megoldani, és még ő beszél árokásásról, mert az is biztos, hogy, aki ennyire ostoba, arra valóban nem bíznék árokásásánál nagyobb feladatot...
"Félelmetes, hogy ti most azt hiszitek istenek vagytok mert megoldottatok egy feladatot :) Majd mikor ároknál fogsz lapátolni a diplomáddal, az is félelmetes lesz"
Bebuktad, mert csak 8 általánosom van.
Tiszta gáz,hogy ezt egyes embereknek magyarázni kell. Mondjuk ezt egy külföldi kollegámnak kell elmagyaráznom,amin nem csodálkozom hiszen az oktatás náluk nem valami erős.:D
Mégegyszer köszi mindenkinek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!