Mérgezőm a rántott párizsi?
"A legnagyob mérgező a Hálózat tv!"
Hógyne, mert van benne egyetemi előadás, meg színházi előadás, meg Szentpéteri Csilla koncert. Esetleg ha a kérdésre válaszoltál volna, nem kapmál minuszt.
A mérges gombák és a zöld krumpli valóban mérgező,de a rántott párizsival nem értem,hogy mi a baj.
Talán az,hogy olajban kell kisütni,és ez nem teszi túl egészségessé az ételt,de ezen kívül semmi ötletem sincs,
"Esetleg ha a kérdésre válaszoltál volna, nem kapmál minuszt."
Rohadtul nem érdekel a mínuszod!
A véleményem most is az: Hülyén feltett kérdésre -"Mérgezőm a rántott párizsi?"- nem lehet normális választ adni!
Talán félreértetted az előadást. A rántott párizsi nem lehet mérgező, de egészségtelen igen. Mivel vannak benne tartósítószerek, meg emulgálószer, meg mittudoménmicsodák. A sütés pedig még plusz szénhidrátot is jelent.
Ettől függetlenül szerintem tök fincsi a rántott párizsi, és akár mérgező, akár nem, én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!