Vissza lehet emlékezni a múltra annyira, mintha pont akkor élnéd meg?
Figyelt kérdés
Pl. egy-két héttel ezelőtti eseményekre nem lehet úgy visszaemlékezni mintha színpontosan ugyanúgy történne minden, ugyanazok az arcok, minden?2009. aug. 24. 20:52
1/10 anonim válasza:
Fel lehet idézni régi emlékeket is pontosan,mintha a jelenben történne meg,de újra átélni ugyanúgy,nem.
2/10 A kérdező kommentje:
nekem egy arcra kellene emlékeznem, házilag h tudnám elérni?
2009. aug. 24. 21:00
3/10 A kérdező kommentje:
veszélyek nélkül
2009. aug. 24. 21:01
4/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon érdekes kérdés. szreintem igen, lehet. velem is van úgy, hogy csak felidézni tudok egy régi emléket, máskor meg hirtelen előtör valami emlék, és olyan intenzív, mintha újra átélném, elöntenek az akkori érzések..stb.
5/10 anonim válasza:
most ne hurrogjatok le de én agykontroll technikával ezt könnyen megtudom csinálni. Aki nem hiszi járjon utána és ne vagdalkozzon.
6/10 anonim válasza:
keresd a szagokat és a fényeket
7/10 A kérdező kommentje:
21:23
Tudnál küldeni egy linket erről az agykontrollról? tudom van neki oldala, de pontos linket, ahol pontosan ez a technika van leírva. nagyon megköszönném
2009. aug. 24. 21:35
8/10 anonim válasza:
regressziós hípnózis segítségével vissza lehet vinni valakit a korábbi emlékeihez...
9/10 anonim válasza:
Én is pont a hipnózist akartam írni.
Meg agykontrollt, szóval a meditációt, amivel sikerülhet.
Meditációval mély ellazultságba leszel, és akkor talán előjön, de ne görcsösen akard, csak lazán, ki kell az agyad üríteni. Én meditációs zenére szoktam, azzal könnyebb, főleg ha most kezdesz el először meditálni, kb 20-25 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!