MI lesz 2012 december 21. -én?
"Most szerintem az emberek 60%-a vagy több hülyének néz,de nem vagyok az."
De, sajnos az vagy.
Ugyanis ezt a kérdést már legalább 200 alkalommal kérdezték itt!
Biztos neked is kiírt vagy 20-at, mikor feltetted!!!
"Most szerintem az emberek 60%-a vagy több hülyének néz"
Inkább a többre szavaznék, az eddigi válaszok alapján közelítsük a 100%-ot. Amúgy tuti őrültek háza lesz, hiszen mindjárt itt lesz a karácsony.
Kedves Kérdező!
Ez egy olyan dolog, mint amivel a minap szembesültem.
A nagy forgalom miatt és amiatt mert siettem, letettem a kocsimat és nem átallottam metróra szállni, bár ez nagyon nem jellemző rám.
Megérkezve a célállomásra látom, hogy a kiszálló emberek nagy többsége arra a felfelé menő mozgólépcsőre vár ami teljesen tele volt már emberekkel és a mellette szintén felfelé menő mozgólépcsőn alig volt valaki. Pedig ugyan oda ment:-)
Csordaszellem...röviden ez a dátum is és a hozzá kapcsolódó elmélet és összes nyűg, mind a csordaszellemnek köszönhető.
Felvetettre ezt anno valaki, még kapcsolni is tudta jóslás, tudomány, horoszkóp miegymás és rögtön rengeteg ember magáévá tette a teóriát amit egyesek még tovább is "fejlesztettek".
Kérdésedre válaszolva: ugyan olyan nap lesz mint a többi - lényegét tekintve.
Jaja, karácsony előtt sokan úgy bevásárolnak, mintha nem 3 napról, hanem 3 hétről lenne szó...
De elgondolkodtam valamin ezzel kapcsolatban: lehet, hogy tényleg célszerű lenne több napra bespájzolni élelmiszerből. Mert ha esetleg hirtelen beborul az ég, vagy lesz valami szokatlan jelenség, akkor elképzelhető, hogy a tájékozatlanabbak és az ezóhívők megrohamozzák az üzleteket; akár tömeges pánik is kitörhet, boltfosztogatással meg mindennel, ahogy illik...
Azt hiszem, meggyőztem magam: a következő napokban több bevásárlós kört fogok tenni. :D
Ja, ez viszont igazán csúnya volt: "az eddigi válaszok alapján közelítsük a 100%-ot."
Közelítsük meg / megközelítjük/ közelítjük, beszélői szándékod szerint.
1: Ha törölteted a hozzászólásaim, attól még igazam van.
2: Mindenki hülye, aki ide ír, csak te vagy helikopter!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!