MI lesz 2012 december 21. -én?
"ki nem hiszi el,nem érdekli a téma,nem tud semmi jót mondani,vagy csak kritizálni tud,az ne írjon!!"
Látod, ezt nem kellett volna beleírnod. Ez felhívás keringőre a részedről.
Ne akard megszabni, hogy ki mit írjon és ne írjon.
Ha csak a neked tetsző véleményekre vagy kíváncsi, akkor megfosztod magad a fejlődés lehetőségétől.
A témához annyit, hogy ugyanolyan nap lesz, mint a többi. Magyar idő szerint délben már biztos lehetsz benne, hogy a világnak nincs vége, mert akkor Új-Zélandon már december 22. lesz.
1.részére: már ne is haragudj,de egy csomóan írtak az előző kérdésemre ilyeneket hogy:te milyen sötét vagy,biztos bevagy szívva stb. ezt arra írtam,és akik nem tudnak semmit azok tényleg ne írjanak ;)
2.része: köszönöm a választ..
Dec 21-én a férjem születésnapja lesz.A bolygók sorban fognak állni,mint minden december 21-én.Sötét is lesz,mert tél van.5 órakor megesszük az epertortát. Pezsgőt iszunk.és elindul az új Maja időszámítás.Mert ez a nap zárja le az előző 5100 éves ciklust.
Minden más érdeklődés hiányában elmarad.
Újabb világvége 2 éven belül kötelező.
1. Kereső funkció:
"december 21." -- Keress!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=december+21&..
2. Új kérdés -- Tudományok főkategória » Egyéb kérdések
Kérdés: "Mi lesz 2012. december 21-én?"
"Íme néhány kérdés, ami a te kérdésedre leginkább hasonlít:
(Ha a kérdésre kattintasz, elolvashatod új ablakban a teljes szövegét. Amennyiben a te kérdésed megegyezik valamelyik itt felsorolttal, kattints arra, és kérjük, ne írd ki a kérdést újra!)
- Hiszel a 2012 december 21. -ei világvégének?
- Azt mondják hogy decemberben belépünk a foton öve és minden elektromos tárgynak annyi. Akkor majd mihez kezdünk?
- Szerintetek mi lesz 2012. december.21-én? Lesz világvége? Meghalunk? Fog történni valami?
- Szerintetek lesz világvége 2012. december 21-én?
- Lesz 2012 december 21-én világvége vagy ez csak film és újabb hülyeség?
- Ez igaz? Belemegy a Föld a null síkba? Tényleg világvége lesz 2012. december 21-én? Szerintetek?"
3. SEMMI KÜLÖNÖS NEM LESZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!