Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek 2012 dec21-én mi...

Csoki36 kérdése:

Szerintetek 2012 dec21-én mi fog történni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 11:06
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia kérdező. Itt egy elég jó válasz erre.

http://www.youtube.com/watch?v=ovnm8OeyPaI

2012. dec. 18. 20:37
 12/12 2xSü ***** válasza:

A videó már előjött egy másik kérdésnél. (Lehet ugyanaz linkelte be.) Lásd: http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__37..

Ott ezt válaszoltam rá:

„Huhh, hát ez a videó erősen sántít. Az a baj vele, hogy a legalattomosabb fajta, tényekből indul ki, hozzácsap pár feltételezést, majd olyan következtetéseket von le, ami csak egy prekoncepció tükrében logikus, amúgy nem állja meg a helyét, nem objektív. Itt-ott kimondottan hülyeséget mond. Amúgy valahol lehet érezni, hogy próbálja a videó úgy beállítani, hogy a „fizikusunk” nem nagyon hisz az összeesküvés elméletekben. (Persze azért elég jól ismeri őket, hivatkozik rájuk). Szóval próbál az egész pengeélen egyensúlyozni, elhitetve a nézőben, hogy itt bizony egy objektív, elfogulatlan, tudományos alaposságú véleményről van szó. Hát a lényegét tekintve egy frászt tudományos. Maximum használ fel olyan tényeket, amelyek tudományosan megalapozottak.

Kíváncsi lettem, ki ez a Dr. PhD. Magyar László. (Ez így önmagában vicc, hiszen vagy Dr. vagy PhD., hiszen a PhD-ben benne van a doktor.) Rákerestem a Google-ban, és nem találtam a videóra hivatkozáson kívül semmit. Több eset lehetséges. Vagy tényleg letette a doktorit, de azóta más területen dolgozik (pl. mérnökként), vagy eleve nem doktor. Mindenesetre tudományos munkája nem található sehol. Én ennek tükrében még abban sem vagyok biztos, hogy Magyar Lászlónak hívják.”

2012. dec. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!