Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Én nagyon reménykedek abban...

Én nagyon reménykedek abban hogy tényleg fog történni valami 2012 december 21-én. És ti?

Figyelt kérdés
Nem sokan hisznek benne.De nagyon szeretném hogy végre történjen valami jó ezzel a világgal.Mindig reménykedek.Addig is van miért élnem.és ti hogy vagytok ezzel?
2009. szept. 6. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Én is várom,kiváncsi vagyok mi fog történni:)
2009. szept. 6. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
mire számítasz mi fog történni?
2009. szept. 6. 11:15
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
A remény hal meg utoljára. De semmi sem fog történni, ezt megígérhetem. ÉS örülök, hogy nem abban reménykedsz, hogy világváge lesz.
2009. szept. 6. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Az fog történni, hogy nem fog történni semmi. Most komolyan. Egy ideig az újságok arról cikkeznek majd, hogy "közeleg a maja naptár vége", aztán amikor elmúlik, akkor meg majd arról, hogy "nem jött el a világvége".

Mint ahogy a maják szerint sem jön el a világvége, csak naptáruknak van egy nagyon hosszú periódusa, ami véget ér. Pont olyan, mint amikor az ezredfordulón hitték azt az emberek, hogy itt a világvége. Ennyi erővel minden szilveszterkor retteghetnénk, hogy végünk van. A naptárak önkényes beosztások, a matematika is emberi találmány. ha nem 10 ujjunk lenne, hanem 12, akkor nem évezredenként félnénk a világvégétől, hanem 1728 évenként.

Jah, egyébként lehet valami önbeváltó jóslat esete is, szóval bizonyos emberek csinálnak valami hülyeséget, mert azt hiszik, itt a világvége, és tényleg történni fog valami.

2009. szept. 6. 11:27
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Én is várom :D
2009. szept. 6. 11:31
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Elvileg olyan is létezhet a dimenzióváltás során, hogy csak azok érzékelik majd a bekövetkeztét, akik úgy döntenek. Aki marad a 3. dimenzióban, azok ezt úgy fogják érzékelni, mintha ők meghaltak volna, de a kapcsolat biztosan megszakad velük. (Hogy testi valójukban látható halál lesz-e ez, vagy valóságos "eltűnés" erről megoszlanak a vélemények.)

Én nem tudom, mi lesz, de mindenkinek, függetlenül attól, hogy meddig él, minden áldott napját úgy kellene élnie, mintha az az utolsó volna. Értem ez alatt azt, hogy azt a napot az emberek valahogy értékesebbnek látják, mivel "olyan kevés" maradt. Ha mindenki minden nap igyekezne a lehető legtöbb jót tenni, mert lehet, hogy ez az utolsó lehetősége arra, hogy megtegye, a világ is sokkal jobb lenne. És az egyik nap egyszer mindannyiunknak valóban az utolsó nap lesz és nem hinném, hogy utólag sajnálnánk, hogy nem csak egy, hanem sok ezer napot éreztünk különlegesnek és fontosnak.

2009. szept. 6. 11:37
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
2012 február 12 -> asszem ekkorra tették egy meteor becsapódás dátumát. 2012 -> kelta naptár vége. 2012 vége egy naprendszeri évnek ( ami földi évben kb 26000 évet jelent) 2012.12.12. "dimenzió kapu" nyílása a fejlettebb tudatoknak. 2012. világ vége, 2012 nincs világ vége de nagyháborúk lesznek. Szal lesz vmi. Majd kiderül, de sztem ez is ugyan olyan lesz mint amikor 1999ből 2000be léptünk. A szokásos számítógépes hibákon kívül nem történt semmi.
2009. szept. 6. 12:25
 8/13 anonim válasza:
35%
ha lejár a naptár akkor miért nem csinálnak újat xD
2009. szept. 6. 13:33
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Lejár, aztán újraindul a következő 5125 éves ciklus. Csak az időszámítás aktuális ciklusa ér véget, nem maga az idő.
2009. szept. 6. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!