Szerintetek igaz hogy 2012. december 21. -én valami olyan természetfeletti dolog fog történni hogy esetleg a föld valamely pontján az emeberiség kihal, vagy elpusztulunk?! - ( És kérlek hogy ne írj olyat ami hülyeség )!
Szerintem nem, 1999 óta kb. volt egy tucat ha nem több "világvége" dátum és még itt vagyunk.
Ellenben van egy visszaszámláló az Anonymous oldalain erre a dátumra rögzítve ..., hogy senki ne unatkozzon.
Bemásolom ide a legutóbbi ilyen kérdésre adott válaszomat.
(Bár az éppen az ezotéria kategóriában volt. De úgy látszik, a hasonló kérdések terjednek, mint a nátha.)
Igen, végre megint lesz világvége!
HURRÁ! Olyan régen volt már a legutóbbi, éppen itt az ideje egy újnak.
És hogy el ne felejtsük az eddigieket:
Már ennyit sikerült túlélnünk - eggyel több már nem számít.
Pedro
A legújabb "elmélet" szerint elnéztek valamit, és nem világvége, hanem a világvégéhez végül elvezető spirituális változások fognak elindulni, alig érzékelhetően.
Amúgy pedig NEM igaz. Csak könyveket/túlélőkészleteket lehet eladni ezzel a marhasággal. Írnék még többet is, de be kell fejeznem a 2015.01.01-én esedékes világvégéről szóló könyvemet.
"Szerintetek igaz hogy 2012. december 21. -én valami olyan természetfeletti dolog fog történni hogy esetleg a föld valamely pontján az emeberiség kihal, vagy elpusztulunk?! - ( És kérlek hogy ne írj olyat ami hülyeség )!"
A kérdés volt a hülyeség.
Először tisztázd magadban, hogy szerinted mi a természetes, és mi a természet feletti.
Aztán ha rájöttél, hogy nincs felette semmi gondold végig mit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!