Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nem vagyok normális, ha...

Nem vagyok normális, ha gondolkoztam már olyanon, amin más nem?

Figyelt kérdés
Sokszor gondolkodtam nem átlagos dolgokon... és megkérdeztem több embert is, hogy valyon, ő gondolkodott-e már ezen el. éS sokan azt mondják, még sose gondolkodtam el ezen, és ha nem is mondod, sose tettem volna, meg hogy, normális ember nem gondolkodik ilyen ...ságokon! Lehet, hogy igazuk van, de sok feltalálóban nem hittek, őrűltnek hitték őket, és mégis sikerült nekik... Baj az, ha olyanokon gonmdolkodom el, amin mások nem? Más is járt már így? És, más is gondolkodott már nem "normális" dolgokon?
2009. aug. 18. 21:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
16:01-es ilyenen én is szoktam gondolkozni. De szerintem azt a szót, hogy normális, nem normális el is felejthethjük, mert a társadalom határozza meg a normális fogalmát...
2009. aug. 20. 09:22
 22/23 anonim válasza:
09:22 Megnyugodtam!:DÉs te jutottál már valamire?Mármint a választ tudod-e bármelyikre?
2009. aug. 20. 14:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb ember már biztos gondolkodott el legalább 1 olyan dolgon, amin a legtöbb, vagy akár az összes többi ember nem. Na ehhez mit szólsz?! :D:D
2009. aug. 27. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!