Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nem vagyok normális, ha...

Nem vagyok normális, ha gondolkoztam már olyanon, amin más nem?

Figyelt kérdés
Sokszor gondolkodtam nem átlagos dolgokon... és megkérdeztem több embert is, hogy valyon, ő gondolkodott-e már ezen el. éS sokan azt mondják, még sose gondolkodtam el ezen, és ha nem is mondod, sose tettem volna, meg hogy, normális ember nem gondolkodik ilyen ...ságokon! Lehet, hogy igazuk van, de sok feltalálóban nem hittek, őrűltnek hitték őket, és mégis sikerült nekik... Baj az, ha olyanokon gonmdolkodom el, amin mások nem? Más is járt már így? És, más is gondolkodott már nem "normális" dolgokon?
2009. aug. 18. 21:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ mit értesz nem normálisnak:D Sokszor gondolkodom minden hülyeségen. Szerintem nem is olyanokon mint más 15 éves. De attól még normálisnak érzem magam.
2009. aug. 18. 21:27
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Minden ember más. :P Engem különcnek tartottak a tanáraim az összes sulimban annak ellenére, hogy mindig voltak barátaim stb. Nagyon sokminden érdekelt, olyan dolgok is amik egyáltalán nem szokványosak abban a korban stb... Mások nem voltak ilyenek. Szerintem ezzel nincs semmi baj. Persze ésszerű határokon belül.

Mi neked az ami nem átlagos? Miken szoktál elmélkedni?

2009. aug. 18. 21:29
 3/23 anonim ***** válasza:
63%
Miken szoktál gondolkozni?
2009. aug. 18. 21:49
 4/23 anonim ***** válasza:
79%

"...ságokon" ha itt az állna hogy buz1ságokon, akkor igen, fogalmazhatnánk úgy hogy nem normális:D

Kellett volna példát írni, mert sok dolog van amire kevés ember gondol.

Arra gondoltál hogy de jó lenne egy vizilónak tőből kitépni a lábát, majd az ott lévő lyukon keresztűl kihúzni a beleit aztán pont akkorára tágitani hogy betudd dugni a fejed és az ottmaradt bűzös levegőt szívnád percekig zavartalanul? Beteges, ráfoghatjuk hogy nem normális.

Vagy arra nem gondoltak az ismerőseid hogy milyen jó lenne kiülni egy erdőben a tisztásra hallgatni a madarak csicsergését, szívni a friss levegőt közben azon elmélkedni miért zöld a fű és miért kék az ég? Nem mondanám rá hogy nem normális, csak szokatlan/ritka.

2009. aug. 18. 21:52
 5/23 anonim ***** válasza:
63%
Csak egyet írj,amin még más nem gondolkodott és leborulok előtted.
2009. aug. 18. 22:31
 6/23 anonim ***** válasza:
71%
:D:D:D Tuti a negyedik válaszolo se normális!XDDDDDD
2009. aug. 18. 22:51
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha az élet nagy kérdésein gondolkozol, szerintem épp az lenne a normális gondlokodás. Mért lenne a többség a normális, az igazán értékes ember kihaló félben van, ők vannak kevesebben. De igazán érdekelne h miken gondolkozol, esetleg találmányokról van szó?
2009. aug. 19. 01:56
 8/23 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ez feltűnési viszketegség, és egészen normális dolog, sok emberrel előfordul, de amikor önbizalomhiánnyal párosul, na akkor kerül ki gyakorikérdésekre.
2009. aug. 19. 08:28
 9/23 A kérdező kommentje:
Írjak egy példát? Hááát... így most nehéz lenne, mert mindig csak úgy spontán jönnek... pl. Olyanra gondoltam, hogy mi lenne, ha hírtelen eltünne a földről az összes liter ivóvíz mindenhonnan, a poalackokból, a gleccserekből, a forrásokból...stb. Na akkor mit csinálnánk... Meghogy, mivan akkor, ha a földön vanak még felfedezetlen szigetek, kontinensek..stb. csak arra még nem járt semmi szatelit, meg repülő meg hajó. És Milenne akkor, ha a Napot egy pár százezer kilóméterrel közelebb hoznánk a földhöz...Na, és ilyesmikre gondolkodtam, és kérdeztem másokat és mint irtam, Ők azt mondják erre, hogyha nem mondpom eszükbe se jutna soha az életbe... Meghogy gondolkozzak valami máson, valami szebben... de az valahogy nem érdekel...
2009. aug. 19. 10:14
 10/23 A kérdező kommentje:
És milenne, ha egyik pillanatról a másikra megszünne a teljes gravitáció a földön... mnden elszállna...
2009. aug. 19. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!