Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan tudják egyes emberek 1...

Hogyan tudják egyes emberek 1 óra alvással kipihenni magukat úgy, mintha 10 órát aludtak volna?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Így van ez még a 6 és a 9 óra alvással is,ha ennyit alszunk akkor kipihentek leszünk,mert ilyenkor nem a mély álomba vagyunk.De ha pl. 2 órát tudnál aludni,akkor sokkal fáradtabb lennél,mert akkor megszakítod az alvás ciklusod.
2012. nov. 4. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Látszat. Ezek az emberek napközben olyanok, mint a mosott szar.
2012. nov. 4. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Napközben egy 1 órás szendergés (pl. vasárnap) nagyon pihentető tud lenni. Viszont egy rendes, teljes alvási ciklus (nálam legalábbis) kb. 1,5 óra, egy teljes ciklust sem tudnánk nyugodtan végigaludni. Hosszú távon komoly problémákat okoz, szerintem az "egyes emberek" is csak pár napig bírnák, ha amúgy egészségesek.
2012. nov. 4. 01:12
 4/4 anonim válasza:
Nekem is van úgy, hogy 1 órát alszok, másnap semmi bajom nincs. Sőt így frissebb is vagyok, mint egyébként. De akkor aznap muszáj aludnom, korán lefeküdnöm, különben nem bírom ki... Vagy ha mégis, akkor már tényleg hulla vagyok.
2012. nov. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!