Szellem lehet? Már hónapok óta mindig nagyon fáradt és kimerült vagyok, nem tudom magam elégé kipihenni. Először azt hittem, hogy csak a munka miatt van, de ma eszembe jutott egy más lehetőség is:
Egyél vitaminokat, vasat és más ásványi anyagokat pótold, mert a most árult táplálékok nem tartalmazzák. Kérdezd meg a háziorvosodat is.
Másrészt mindenfajta "szellem" ellen hasznos a keresztvetés, jobbról balra,három ujjal, háromszor.
a szellem nem ott van (már ha van) ahol az illető meghalt, és csak arra az időre amíg a lelke el nem költözik a túlvilágra, vagy akárhová?
fáradtságtól / élénk fantázia / nyomasztó környezet miatt is láthatsz árnyakat
nincs energialeszívő, fárasztó kollégád pl?
sport is jó, meg sok vitamin, ha fáradt vagy mélyebben tudsz aludni, ha félsz akkor hagyd égve a kisvillanyt stb.
Árnyak: perifériás látás. A szemed sarkából gyakran láthatsz elsuhanó árnyakat, akkor is ha a látásod nem oda fókuszál.
Fáradtság: velem is ez van. Márpedig ez a munkától van...
én a temetőben mélységes békét éreztem mikor csak úgy kimentünk a halottaink sírját rendbetenni
szerintem nincs ott semmi gonosz
a hollywood-i agymosást felejtsd el, ők megpróbálnak mindentől elidegeníteni bennünket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!