Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem lehet? Már hónapok...

Szellem lehet? Már hónapok óta mindig nagyon fáradt és kimerült vagyok, nem tudom magam elégé kipihenni. Először azt hittem, hogy csak a munka miatt van, de ma eszembe jutott egy más lehetőség is:

Figyelt kérdés
egy ideje temető mellett dolgozom egy irodában. Lehet, hogy szellemek "költöztek" belém? Esetleg haza is vittem őket? Otthon szoktam elsuhanó árnyakat látni, eddig ezzel nem is foglalkoztam, de talán lehet összefüggés?
2012. szept. 13. 14:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Járj el inkább sportolni, edzeni. Utána lesz vérkeringés a testedben és nem leszel fáradt. Szerezz egy nőt, aki kimerít. Jegyezd meg végre te és társaid a holtaknak nincs hatásuk az élőkre.
2012. szept. 13. 14:52
 2/12 A kérdező kommentje:
nő vagyok:) és sportolok, nem eszek nehéz ételeket, amitől fáradt lehetek stb...
2012. szept. 13. 14:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyél vitaminokat, vasat és más ásványi anyagokat pótold, mert a most árult táplálékok nem tartalmazzák. Kérdezd meg a háziorvosodat is.

Másrészt mindenfajta "szellem" ellen hasznos a keresztvetés, jobbról balra,három ujjal, háromszor.

2012. szept. 13. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:

a szellem nem ott van (már ha van) ahol az illető meghalt, és csak arra az időre amíg a lelke el nem költözik a túlvilágra, vagy akárhová?

fáradtságtól / élénk fantázia / nyomasztó környezet miatt is láthatsz árnyakat

nincs energialeszívő, fárasztó kollégád pl?

sport is jó, meg sok vitamin, ha fáradt vagy mélyebben tudsz aludni, ha félsz akkor hagyd égve a kisvillanyt stb.

2012. szept. 13. 15:24
 5/12 A kérdező kommentje:
nem félek, viszont mióta ezeket észlelem nagyon mélyen tudok aludni, nem fel sem ébredek éjjel, előtte pedig már évek óta nem tudtam át aludni egy éjszakát sem, mindig ébren voltam, forgolódtam, de még sem voltam ilyen fáradt, mint most
2012. szept. 13. 15:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Árnyak: perifériás látás. A szemed sarkából gyakran láthatsz elsuhanó árnyakat, akkor is ha a látásod nem oda fókuszál.

Fáradtság: velem is ez van. Márpedig ez a munkától van...

2012. szept. 13. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
A fáradságot a változékony idöjárás is okoza. Mi anno temetö melett laktunk de semi fáradság érzetünk nem volt ettöl.Nem kell mindent a másikoldalra fogni, ami eltér a megszokot eseményektöl. Elöször reális dolgokban kell gondolkodni aztán ha nem találszrá magyarázatott akkor foglalkoz a másik lehetöségel.
2012. szept. 13. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Próbálj meg pozitívan hozzá állni a dolgokhoz: beszélgess vele, osszátok el a házimunkát, vásárlásnál is segíthet hogy mit kell még venni stb.
2012. szept. 13. 18:27
 9/12 A kérdező kommentje:
8as ezt mire írtad?
2012. szept. 14. 09:05
 10/12 anonim ***** válasza:

én a temetőben mélységes békét éreztem mikor csak úgy kimentünk a halottaink sírját rendbetenni

szerintem nincs ott semmi gonosz

a hollywood-i agymosást felejtsd el, ők megpróbálnak mindentől elidegeníteni bennünket

2012. szept. 21. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!