Szellem lehet? Már hónapok óta mindig nagyon fáradt és kimerült vagyok, nem tudom magam elégé kipihenni. Először azt hittem, hogy csak a munka miatt van, de ma eszembe jutott egy más lehetőség is:
Figyelt kérdés
egy ideje temető mellett dolgozom egy irodában. Lehet, hogy szellemek "költöztek" belém? Esetleg haza is vittem őket? Otthon szoktam elsuhanó árnyakat látni, eddig ezzel nem is foglalkoztam, de talán lehet összefüggés?2012. szept. 13. 14:45
11/12 anonim válasza:
mondjuk: én férfi vagyok, ti nők, fogékonyabbak vagytok az ilyesmire
lehet, hogy esetleg valamit érzékelsz és felveszel
ha hosszabb a hajad, ne engedd le, mikor ott vagy!
tanuljátok meg, hogy a nők hosszabb haja finom-érzékeny antenna, amivel bizonyos hatásokat képesek felvenni
(ha megölte a haját a vegyszerekkel, akkor lehet, hogy nem működik)
ha olyan környezetben vagytok, ami nem túl pozitív, ne engedjétek le a hajatokat
a nő egyébként a hajától lesz nő, a rövid hajú nőket nem igazán tudom megérteni
(max. praktikussági okokból)
12/12 anonim válasza:
a gonoszt az elevenek között kell keresni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!