Frissen végzett szakácsként hogyan tovább?
Szia.
Én is voltam frissen végzett szakács...Javaslom elsönek próbálj meg arra koncentrálni,hogy minnél többet tanulj a szakmádban szélesítsd a látókörödet.Én elkezdetem dolgozni otthon és felszedtem a rutint.Amugy nem akarok lehangoló lenni de szerintem külföldön sem fogsz nagy karriert csinálni ha látják,hogy nem nagyon van sok tudásod.Ha nagyon ragaszkodsz a külföldi dologhoz szerintem menj el mosogatni külföldre és szépen járd meg a lépcsöfokokat.Ott van lehetöség arra ha látják,hogy alkalmas vagy. Ennyi
én csak szerettem volna szakács lenni..
nagyon sokat kell tanulni...olyan helyre menj, ahol több szakács van eggy műszakban...azoktól nem szégyen tanulni még fiatalon...akkor nem számít, ha kicsit lealáznak, mert nem tudsz valamit...azért mész, hogy tanulj...
azonnal ne menj külföldre, és csak akkor, ha profi vagy a nyelvben(is) addig tanulj...képzeld el, egyedül vagy egy német étteremben, és valami délamerikai kaját kérnek, még akkor is, ha nincs az étlapon...az már fál siker, ha megérted, a másik, ha elkészíted, mert tudod mit kérnek...(persze, ha van alapanyag)..
szóval még maradj itt a sűrűjében...ahová sokadik szakácsnak mész, nem árt megemlíteni, hogy tanulni szeretnél a nagytudásúaktól...abból baj nem lehet...csak a fizu lesz kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!