Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
Az irjon aki már megélte vagy tud valamit.
2009. aug. 4. 00:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Hogy lehet megélni a saját halálodat?
2009. aug. 4. 11:23
 12/25 anonim válasza:
50%
Szmotyi.
2009. aug. 4. 11:23
 13/25 Salx Narval ***** válasza:
100%
Kedves 10-40 Szerinted erre, mi normálisat lehet írni? Azt, hogy most keltem életre és pont a gyakori kérdéseket olvasgatom.Abban igazad van, hogy nem kellene semmit írni, az ilyen kérdésre.Csak nehéz megállni.
2009. aug. 4. 11:43
 14/25 dellfil ***** válasza:
100%
Lóhalál.
2009. aug. 4. 17:16
 15/25 anonim válasza:
100%
Hát engem már újraélesztettek,csak nem emlékszem rá,mivel ez születésemkor történt.Amúgy szerintem semmi nincs utána...Előtte lehet h látni dolgokat,meg ilyen dolgok,de ezt simán csak az agy műveli.
2009. aug. 4. 19:43
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
olvasd el a halálközeli élmények magyarföldön.cimü küönyvet.sokmindenre választ kapsz.
2009. aug. 4. 22:25
 17/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem igaz, hogy semmi nincs a halál után!!!

De igenis van! Van újjászuletés és ottragadás is...

A halál nem az orok megszunés, a búcsú, a nem létezés, mint ahogy gondoljátok! Az én vallásomban (buddhizmus) azt mondjuk, hogy vándorol a lélek és újra és újra új testbe száll, egészen addig amíg nem sikerul neki tokéletes életet élni... Egyszer talán megsemmisul. Nem tudom.

A testunkbe lelket zártak, ez éltet minket. A test meghal, de a lélek nem! Biztosra csak akkor tudjuk meg, ha meghalunk, de én egész életemen keresztul ez után fogok nyomozni, mindig is érdekelt a téma...

2009. aug. 4. 22:52
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

Igen, én is hiszek abban, amit a budhista válaszoló leírt. Ha valaki azt írja, nincs semmi, ő mire alapozza a véleményét? Talán Amerika nem volt ott mielőtt felfedezték?

Van egy "Lelki Univerzum", amit úgy képzelek el, hogy az anyagnál ritkább energiavilág. Viszont a TUDAT ami itt a lényeg. Az energiavilágban éppúgy jelen van a tudat, tudatos "entitások" azaz olyan lények, akiknek anyagi testük nincs, de tudatuk van. Ha elgondoljuk a mi saját tudatunkat, hol van az? Talán az egész testünkben? Nem. Csak az agyunknak egy kicsi részében, az agykéregben, de lehet, hogy még nem is pontosan ott. Ha azt vesszük, hogy milyen kimondhatatlanul parányi elektronikus csipben mennyi információ elfér, akkor mi a csudáért nem férne el egy tudatnyi információ egy energiahalmaz lényben? Ezekről a dolgokról rengeteg könyvet írtak, sokan olvassák ezeket, és sokan élnek ebben a tudatban, hogy létezik ez a lélekvilág.

2009. aug. 4. 23:14
 19/25 anonim válasza:
61%
Én is hiszek ebben. Van egy ismerősöm akitől sokat hallottam ezekről a dolgokról. Mindenkiben van egy lélek és a testet csak használja. Amikor vége, akkor keres másik új testet. Teljesen elfogadhatónak tartom.
2009. aug. 5. 08:44
 20/25 Salx Narval ***** válasza:
100%
Két külön dologról beszéltek. Más hinni és más tudni valamit.Senki nem tudhatja erre a kérdésre a választ, legfeljebb feltételezhet valamit. Mindenkinek szíve joga a hite, de ne kezelje azt tényként.
2009. aug. 5. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!