Mi van a halál után?
Nem igaz, hogy semmi nincs a halál után!!!
De igenis van! Van újjászuletés és ottragadás is...
A halál nem az orok megszunés, a búcsú, a nem létezés, mint ahogy gondoljátok! Az én vallásomban (buddhizmus) azt mondjuk, hogy vándorol a lélek és újra és újra új testbe száll, egészen addig amíg nem sikerul neki tokéletes életet élni... Egyszer talán megsemmisul. Nem tudom.
A testunkbe lelket zártak, ez éltet minket. A test meghal, de a lélek nem! Biztosra csak akkor tudjuk meg, ha meghalunk, de én egész életemen keresztul ez után fogok nyomozni, mindig is érdekelt a téma...
Igen, én is hiszek abban, amit a budhista válaszoló leírt. Ha valaki azt írja, nincs semmi, ő mire alapozza a véleményét? Talán Amerika nem volt ott mielőtt felfedezték?
Van egy "Lelki Univerzum", amit úgy képzelek el, hogy az anyagnál ritkább energiavilág. Viszont a TUDAT ami itt a lényeg. Az energiavilágban éppúgy jelen van a tudat, tudatos "entitások" azaz olyan lények, akiknek anyagi testük nincs, de tudatuk van. Ha elgondoljuk a mi saját tudatunkat, hol van az? Talán az egész testünkben? Nem. Csak az agyunknak egy kicsi részében, az agykéregben, de lehet, hogy még nem is pontosan ott. Ha azt vesszük, hogy milyen kimondhatatlanul parányi elektronikus csipben mennyi információ elfér, akkor mi a csudáért nem férne el egy tudatnyi információ egy energiahalmaz lényben? Ezekről a dolgokról rengeteg könyvet írtak, sokan olvassák ezeket, és sokan élnek ebben a tudatban, hogy létezik ez a lélekvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!