Melyik lehet a legborzalmasabb halál?
Most tekintsünk el az olyan szélsőséges esetektől, amikor valakit egy őrült sorozatgyilkos tart fogva, s gyakorlatilag halálra kínozza (lásd Fűrész-filmek).
Melyik halál? Rák okozta? Elégés? Vízbe fulladás? stb.
Két irányból közelíthetünk:
Ha a lelki sokkot vesszük, akkor azok az esetek a legszörnyűbbek, amikor még sokáig tudjuk, hogy biztos nincs sok hátra, ilyenkor nehéz nem pánikolni. Pl.élve eltemetés, lehegesztett olajoshordóban gubbasztás a Duna fenekén, stb.
Ha a fájdalom felől közelítünk, akkor a tűzhalál lehet a legrosszabb.
Persze lehet keverni is a kettőt, pl. ha beszorulsz egy szűk járatba és szemből éhes patkányok közelednek.
Szép álmokat, gyerekek! :D
Én a betegségtől való lassú haldoklástól félek a legjobban. Hónapokig kínlódni, tudni, hogy meg fogok halni rövidesen, de még kemény szenvedés vár rám...
Utána leginkább a fulladás, majd a tűzhalál :)
Azért az sem lehet kellemes, mikor fejjel lefelé állítva kikötöznek, majd két markos legény egy bazi nagy fűrésszel elkezd fűrészelni az ágyékodnál:
Most tekintsünk el az olyan szélsőséges esetektől, amikor valakit egy őrült sorozatgyilkos tart fogva, s gyakorlatilag halálra kínozza --> (lásd Fűrész-filmek) <--
áhámm.. látom neked sem sikerült megérteni hogy miről szól a film.. gondolom belenéztél h mi van benne aztán annyi, fos az egész mi ?:) Javasolnám hogy nézd meg a Fűrész 2,3,5. részekben a párbeszédeket amiben John beszél. Bár az lenne a legjobb ha mindet elejétől a végéig. ha meg nem birod a vért akk el kell tekerni azokat a részeket és annyi. utánna pedig nézd meg a 2008-as Grotesque c. filmet és akkor rájössz h melyikben van értelmetlen kínzás. bocs az offért csak gondoltam ehhez hozzászólok:) am a kérdéshez.. felsorolásból a Rák és az elégés között nem tudok választani, hiszen nagyon rossz lehet tudni h meg fogsz halni nemsoká, viszont az égés ku*vára fájhat.
A kérdés alatti kommentemben nem a Fűrészt mint filmet minősítettem, hanem kijelentettem, hogy nem olyan halálokra gondolok, amiket például a Fűrész-filmekben vagy épp az általad említett Groteszkben ábrázolnak az alkotók.
Egyébként a legutóbbi, 3D-s részt kivéve valamennyi Fűrész-filmet láttam (mint ahogy a Groteszket is), s csak azért hoztam fel példának, mert nyilván ez a legismertebb olyan film, ami különféle kínzásokat mutat be, továbbá nem akartam, hogy a válaszolók az ilyen filmekből merítsék az "ihletet", amikor a kérdésre válaszolnak.
Éhhalál, kiszáradás, elvérzés. Erdőben séta közbeni balesetnél, ha sokáig nem találnak az emberre ezek együttvéve.
Most nem jut eszembe több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!