Mi van a halál után?
Figyelt kérdés
Az irjon aki már megélte vagy tud valamit.2009. aug. 4. 00:15
1/25 anonim válasza:
Ha előtte sok hülye kérdésed van akkor örök kín és szenvedés
2/25 anonim válasza:
mármint milyen halál???agyhalál után....Kiszel Tünde...a tényleges halál után nemtom mi van de terveezem hogy átlsek a tuloldalra majd megirom....sztem hülyeség ezen filózni...azon se gondolkozok hogy hogy nézek ki az agyam mert soha nem fogom megtudni....
3/25 anonim válasza:
"Az írjon aki már megélte vagy tud valamit"
Hát, az nekem is írhatna:))
4/25 anonim válasza:
A halál után nincs kin,és nincs menybe menetel. A vallás pokol szóval ijeszti az embereket,hogy mindenki hűséges legyen,hogy több pénzt tudjanak megfogni.
5/25 anonim válasza:
Ez annyira jó, ez a kérdés... Jól indul a napom! :)
Aki megélte... Hehe. Bár kitudja: lehet, hogy zombik és vámpírok is vannak a köreinkben. :P
6/25 anonim válasza:
Szerintem a kérdező úgy gondolta, hogy valaki meghalt de újraélesztették. És addig mit érzett.
7/25 anonim válasza:
07:34-es
vannak hívők is,de ki hogy gondolja. kicsit nyersen írtad le a választ,odatehettél volna egy "szerintem"-et..
8/25 anonim válasza:
Na én tegnap haltam meg. Amikor meghaltam azt éreztem, hogy kib....szott szar a világ mert mindenki más életben maradt! Azután megláttam Ayrton Senna-t felém jött és integetett, Vasárnap az égi futamon mellőle indulok a pole-ból! Lehet hogy én leszek a nagy bajnok!
Úgyhogy higgyetek nekem mert én már meghaltam.
9/25 anonim válasza:
Senki nem tudna normálisan válaszolni?
.. Ez az oldal is sza**á megy az ilyenek miatt..
:S
10/25 anonim válasza:
Épp a napokban olvastam erről, a cikk szerint pontosan ugyanolyan, mint amilyen a születésed előtt volt, vagyis semmilyen. Arról sem tudsz semmit, nincsenek róla érzéseid, így a halál után sem lesznek. Röviden a nagy semmi van utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!