Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van aki hisz a földönkívüliekb...

Van aki hisz a földönkívüliekben? Mért?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 20:02
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
sztem nem vagyunk egyedül a galaxisban mert 100-120 milliárd csillag van a galaxisban és kb. minden 10-iken elképzelhető civilizáció
2010. jún. 28. 10:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem, és Nemere István szerint, és Daniken szerint, meg még sokan mások szerint, sőt még a Biblia szerint is jártak itt. ("az istenek fiainak úgy tetszett, hogy a földi asszonyok nagyon szépek, és gyermekeket nemzettek nekik" bocs, nem pontos az idézet, valahol az Ószövetség eleje táján van, aki ért hozzá, pontosítsa légyszi!)
2010. jún. 28. 15:04
 23/24 anonim ***** válasza:
1. Biztosan léteznek, a tudósok kiszámítottak 1 képletet amely szerint csak a mi galaxisunkban több száz ezer civilizáció van(civilizáió= középkori v. ókori v. űrutazó idegenek stb.) 2. BIZTOSAN MEGLÁTOGATTÁK A FÖLDET, a mai történészek állítása szerint a barlangrajzokon az ősemberek csak olyan dolgokat rajzoltak le amiket láttak, VISZONt, vannak olyan rajzok amikt emberszerű lényeket rajzolnak le,szkafandereket stb., az hogy más civilizáció mostanság látogatta meg a földet nem biztos, de nem hülyeség MERT: állítólag 1947 ben lezuhant egy ufó Roswellben, AZUTÁN, hogy mi elkezdtünk atombombákat robbantani.
2010. aug. 3. 13:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem tök egyedül vagyunk, ha mégsem akkor úgysem fog kiderülni soha.
2018. júl. 28. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!