Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van aki hisz a földönkívüliekb...

Van aki hisz a földönkívüliekben? Mért?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 20:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

Egyfelől még nem hagyták el a naprendszert tudtommal, talán a belső körökből kijutottak, de ha igen is, nem jutottak még túl messze. Két naprendszer között irdatlan távolságok vannak.

Idegenek meg vagy vannak, vagy nincsenek, mindenesetre kicsi rá az esély, hogy abban a párezer évben amikor mi dokumentálunk idejöjjenek.

2009. júl. 28. 21:42
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Abban lehet hinni vagy nem hinni, amit nem láttunk, nem hallottunk, semmilyen tudomást nem szereztünk róluk. Ha valaki ténylegesen látott már földönkívülit, csak az titulálhatja tuti biztosra a létezésüket. Ennek hiányában nem vagyunk jogosultak afféle megjegyzéseket írni, hogy akár hisszük, akár nem, léteznek. Miért? honnan tudnánk? Valószínűsíteni persze lehet, de az egy teljesen más kategória. Ne zavarjuk össze szegény laikus társadalmat, mert a végén még azt hiszik, hogy a tudomány bebizonyította, h vannak földönkívüliek.
2009. júl. 29. 23:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

azt az emberi naivitást, hogy nem léteznek a földön kívül élőlények...

biztos hogy létezik, mivel az univerzum "végtelen" csak lehet, hogy nincs lába, se feje, se teste... stb

2009. júl. 30. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

szinte kizárt hogy csak mi legyünk civilizált élőlények a világban :-)

Discoveryn volt hogy a legközelebbi bolygó ami olyan távolságban van a naptól mint a Föld és valószínű van rajta víz és minden ami az élethez szükséges az a naprendszer 20fényévre van tőlünk.

2009. aug. 14. 22:16
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Ha belegondolsz vannk a földön érdekes építmények pl Pramisok melyet most darukkal se tudnának felépíteni , de az egyiptomiak ragaszkodnak hozzá.

Egyiptomban van egy érdekesebb építmény is melynek egyes oszlopai több száz tonnát nyomnak és ezt még modern darukkal se tudnák megemelni nemhogy a níluson hajóval szállitani. Szóval én azt vélem hogy a nem emberek építették hanem egy másik civlizáció nem feltétlen földönkívüliek.

2009. aug. 14. 22:19
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen, nem kizárt, h óriások építették. Több dokumentum (meg talán régészeti leletek is, ezt nem tudom) azt sejteti velünk, h az óriások valóságos lények voltak a Földön. Hogy ők egy másik, földön kívüli civilizációból érkeztek-e, az is lehetséges.
2009. aug. 14. 23:46
 17/24 anonim válasza:
52%
Már találtak a földön kívül életet, hozzáteszem hogy csak sejtek, de rég az emberek is csak sejtek voltak...
2010. jan. 1. 22:19
 18/24 anonim ***** válasza:

[link]

Simán létezhetnek.

2010. jan. 18. 15:52
 19/24 anonim ***** válasza:
2010. jan. 18. 16:28
 20/24 anonim válasza:
100%
nem a volt füldrakz tanár valamilyen (meg nem mondom már hogy milyen ) képlet alapján leírta ,hogy az egész vilgágegyetem belül minimum 6! bolygón kell ,hogy élet legyen ... de szvsz ennek jóval többszörösén létezik. Visszatérve egy előző válaszra már hagyta el úrhajónk a naprendszert ami magával vitte a Föld koordinátáit és egy leírást az emberi fajról. A piramisokról meg szerintem annyit hogy a kutatók felállítottak már jópár "hogyan is épűlhetett" teóriát ,de ha bármelyiket is megnézzük egyszerűen röhej ,hogy ilyen módszerrel meg lehet építeni őket ..szerintem is volt ott valami "más". Nagyon érdekelnek ezek a dolgod de szerintem szerény életem alatt választ márnemkapok:)
2010. márc. 21. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!