Hasznos minden kérdésre hasznos választ adni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 07:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen, mert az érdeklődők többsége, nem a haszontalan válaszokért teszi fel a kérdését.
Az már mellékes, hogy kinek mi a hasznos válasz.
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy értem a kérdést, elaborálhatnál.
Sokszor a nem hasznos válaszok a hasznosak, azok, amik szembe mennek a tévhitekkel, az elvárásokkal, a hagyományokkal, az olvasók többségének értékrendjével, tehát néha hasznos "nem hasznos" választ adni, főleg a tévhitekkel és tudománytalansággal fertőzött témákban, ilyen például az egészség, fogyókúrák, szex.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem hasznos, hanem igaz válaszokat kell adni a kérdésre(legalább is amit mi annak gondolunk). Ha valaki teszem azt azért tesz fel egy kérdést, hogy megnyugtassa magát, hogy igaza van akkor lehet, hogy számára csak a pozitív válaszok lesznek hasznosak és képtelen elfogadni a másik oldalt. Úgy gondolom abszolút szubjektív, ki mit tart hasznosnak egy válaszra.
4/4 anonim válasza:
Nekem ez egy jó társalgás, jó érzés ha segítettem, vagy ha elmondhattam az őszinte véleményem, nagyon hasznos annak aki tényleg segítséget kapott, szerintem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!