Ki és hogyan dönti el, mennyire volt egy kérdésre adott válasz hasznos?
Bármire válaszolok is, mindig 65 %-ot kapok a feleletemre.
Ez furcsa, ugyanis igyekszem hasznosan, a legjobb tudásom szerint válaszolni. Előbb utána nézek a dolgoknak, ha nem vagyok biztos a válaszban. Volt, amikor válaszom egyetlen linkből állt, ott azonban minden lényeges megvolt. Szerintem: 100% Itt: 65%! A másik érdekesség, hogy az értékelés a megjelenéskor azonnal ott van. Márpedig kizárt dolog, hogy pár másodperc alatt valaki elolvasta, értékelte volna. Hogy van ez? Automata értékelés?
A többi látogató dönti el a "Hasznos volt számodra ez a válasz" melletti kis kezecskékre kattintással!
Amire viszont te gondolsz az az összes válaszod alapján számított százalék.
Ez jelenik meg a válaszok alatt (a százalék a többiek által hasznosnak ítélt válaszaid számától függ):
"Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-23 22:31"
Most is itt van a keret alján->
Pontosabban mások számára ez látszik: Hasznos volt számodra ez a válasz?
Csak a saját válaszaidnál látszik az "Ezt a válszt te írtad" felirat, mert magát senki se tudja értékelni, csak ha másik nick-el jelentkezik be!
Az a % összesítés. Akkora %-ban adsz átlagban hasznos válaszokat. Ez engem azért idegesít, mert nem szoktam valótlant vagy használhatatlant írni, mindig a saját tapasztalataimat írom meg, vagy csak olyat, aminek alaposan utána nézek, mégis lepontoznak, ha valami nem tetszik nekik.
Nem a hasznát nézik, hanem hogy megfelel e az ő szájízüknek. Tök gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!