Számotokra van jelentősége, hogy a kérdésre válaszadó milyen %-ban ad hasznos válaszokat?
Na hát ezt az első választ nem nagyon értem, de mondjuk nagyon korán van még nekem :D
Szóval engem nem érdekel, hogy kinek hány %-a van, mert mint tudjuk vannak akik szeretnek lepontozgatni a semmi miatt is. Meg amúgy is, ha arra a válaszra tudott értelmes, hasznos és jó választ adni akkor meg tök mindegy, hogy hány %.
Engem is érdekel, mindig kipipálom.
A "milyen színű a hó" típusú kérdéseknél, ahol vki beírja, hogy zöld és nem a vicc kategóriában van, az tényleg haszontalan.
de pl. a politikai kérdéseknél a lepontozás azt tükrözi, hogy épp milyen nézetű emberek vannak fent.
Továbbá vannak a semleges kérdések, egyszer válaszoltam egy milyen állatot ajánlasz-ra, ahol a kutyagyűlölők a kutyát, a macskagyűlölők a macskát pontozták le, és végül a csótánynak magasabb százaléka lett, mert azt meg poénból felpontozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!