Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bekerülni ahol a...

Hogyan lehet bekerülni ahol a technika fejlődések folynak? (pl. : Nasa, DARPA)

Figyelt kérdés
Hogyan lehet bekerülni ahol a technika fejlődések folynak?(pl.: Nasa,DARPA, vagy Japánban lévő cégekhez akik csinálják.

2012. júl. 19. 00:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Várom a válaszokat
2012. júl. 19. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Úgy tippelek kb. 13-14 éves lehetsz. Ez esetben sooookat tanulni.

Először tanulj meg rendesen magyarul, mert a kérdés valami piszkosul idétlenül van megfogalmazva. Aztán érdemes megtanulni angolul, mivel ez a tudományok nyelve, végül naggyon sokat kell tanulnod reáltárgyakat, pontosan olyanokat, amivel foglalkozni is szeretnél és nagyon sikeressé, nemzetközileg elismertté válni azon a területen. Ezek után talán már munkát ajánlanak neked, vagy legalábbis eséllyel pályázhatsz.

2012. júl. 19. 00:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves gyakorivalasz2

18 éves vagyok és szakközépbe járok(év vesztes vagyok)

ss elektrotechnika szakon tanulok .

Diszlexiás vagyok meg tudom hogy nem lett jó a fogalmazás... ha látnád a drifgráfiás írásomat :D

De azért köszönöm a választ :)

Úgy tippelek kb. 13-14 éves lehetsz. Ez esetben sooookat tanulni.

Először tanulj meg rendesen magyarul, mert a kérdés valami piszkosul idétlenül van megfogalmazva. Aztán érdemes megtanulni angolul, mivel ez a tudományok nyelve, végül naggyon sokat kell tanulnod reáltárgyakat, pontosan olyanokat, amivel foglalkozni is szeretnél és nagyon sikeressé, nemzetközileg elismertté válni azon a területen. Ezek után talán már munkát ajánlanak neked, vagy legalábbis eséllyel pályázhatsz.

2012. júl. 19. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ebben az életben erre esélyed sincs.

Akik ott dolgoznak azoknak a te korodban már diplomájuk, és jogosítványuk volt, plusz volt egy kész referencia anyaguk, vagy ajánlójuk..

Ebben az országban, régióban ez gyakorlatilag lehetetlen megvalósítani (a rendszer miatt), mégha rendelkeznél is annyi aggyal ami ehhez kell.

Nézd meg a Szász Marcit, ő sem a Nasa-nál melózik, pedig az agya talán meglenne hozzá.

Tudod mennyi egy félév egy Amerikai egyetemen?

kb 10 millió ft nak megfelelő US dollár.

Japánban meg kb a 3x-sa.

Plusz én nem vagyok biztos abban, hogy iylen helyekre bekerülhet komoly posztra akármiylen jöttment külföldi, szóval még állampolgárságot is kéne szerezned...

Szóval szar helyre születtél...

Hagyd az "amerikai" álmokat, és inkább itthon nézz körül, mert nem kell ahhoz amerikáig menni, hogy milliárdos legyél!

2012. júl. 19. 01:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Amíg egy egyszerű magyar mondat így tudsz leírni, ne is álmodj arról, hogy ilyen helyen fogsz dolgozni.
2012. júl. 19. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj egyetemre fizika szakra, tedd le az MSc-t, a BSc-t, doktorálj belőle, publikálj tanulmányokat, fejtsd meg a Higgs-Bozon talányt,és akkor biztosan felvesznek.
2012. júl. 20. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!