Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2030-ra kb. milyen fejlett...

2030-ra kb. milyen fejlett lesz a technika? Lesz antigravitáció? Milyen autók, tankok, repülők és űrhajók lesznek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Milyen színű alsógatya lesz holnap rajtam?

Kábé ilyen kaliberű a kérdésed.

A válasz:

Olyan, amilyet alkot majd az emberiség, amilyet alkotunk.7

(esetemben olyan, amilyet felveszek :D)

G.

2011. júl. 18. 21:14
 2/15 rémuralom ***** válasza:
Heh... kőbalták meg barlangok, öcsém! Már ha megérjük.
2011. júl. 18. 21:15
 3/15 A kérdező kommentje:

Csak azt hallottam valahol,hogy 2030-ra már lesznek Jetpackek,láthatatlanná tévő köpeny,vezető nélküli traktorok stb...

Első,szerintem lila alsógatya lesz rajtad holnap.

2011. júl. 19. 13:01
 4/15 Hintalow ***** válasza:

Igazából fogalmunk sincsen, a találgatásokról pedig általában bebizonyosodik idővel, hogy teljesen rossz irányba mentek el.

Nemrég olvasgattam neten, hogy az 1900-as évek elején a szaktekintélyek azt vizionáltak, hogy a 20-ik század végére a nagyvárosokat ellepi a lócitrom (noha akkoriban már ismerték a motor hajtotta járműveket, mégsem gondolta senki sem, hogy egyszer olcsóbbak, gyorsabbak, tehát összességében jobbak lehetnek egy szekérnél bármikor a jövőben!!!)

Továbbá úgy képzelték, hogy alig lehet majd látni az eget az elektromos kábelektől, illetve egyetértettek abban, hogy addigra (napjainkra) tenyér nagyságú gőzgépek lesznek, amik 200-300 lóerősek is lehetnek:)

Szerinted ebből mennyi jött be? :) Így tippelgesd a jövőt.

2011. júl. 19. 21:52
 5/15 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

Nem, mert fekete. De közel volt! :D

Amúgy, írd le, mit gondolsz, aztán ásd el.

Majd 2030-ban meg ki! És röhögj egy jót! :D

G.

2011. júl. 19. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:

A jósok és a jövőkutatók sok dolgot össze tudnak fantáziálni.

De az igazi jövő látók a mérnökök és műszaki-gazdasági vezetők közül kerülnek ki. De ők nem kürtölik világgá, amiket meg akarnak valósítani. :-P

Akinek vannak ilyen érzékei, de nem annyira jók, vagy képtelenek véghez vinni, amit kitalálnak, azokból lesznek a "jövőkutatók". Már hivatalosan is van ilyen "szakma". Még néhány év és csinálnak erre egy iskolát is. Ahogy mondjuk a kommunikációsoknak...

2011. júl. 20. 02:35
 7/15 anonim ***** válasza:
20 év múlva? Nem lesz nagy változás. Persze lesz pár új találmány, náhány új technológia, de nem az átlag prolinak. Most is van már hibridautó meg hidrogéncella, a többség meg ugyanúgy a 30-40 éves buszokon nyomorog. :)
2011. júl. 22. 15:33
 8/15 anonim ***** válasza:
67%

Pont ezt akartam írni, mint az előző!

20 év az azért nem olyan irtózatosan nagy idő. Jó ha addigra a hibridautók elterjednek. Nyilván addigra lesz pár újítás, más lesz a formatervezési divat. De ha azt vesszük a Windows XP is már 10 éve jött ki és azért az sem olyan őskövület. :)

2011. júl. 22. 16:35
 9/15 anonim ***** válasza:
20 év alatt nem fog túl sokat fejlődni szerintem se a technika,de talán lesznek már hatékonyabb elektromos autók is.
2011. júl. 22. 16:40
 10/15 anonim válasza:

Érdekes, hogy a fejlődést mindenki a közlekedéstől várja:)

Egyébként szerintem sem lesz egy brutális fejlődés. Esetleg a szilíciumot leváltják ipari gyémántra az elektronikában, esetleg feltalálnak szoba hőmérsékleten is működő szupravezetőt, és az autók már más kőolaj származékkal fognak menni, esetleg hidrogén-elektro hibridek:)

2011. júl. 22. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!