Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy labirintusból...

Hogy lehet egy labirintusból leghamarabb kijutni?

Figyelt kérdés
Egyszer hallottam h van valami irány vagy valami forgás amit ha többször megcsinálod valszeg kijutsz. Asszem az h minden fordulónál balra kell menni.

2012. jún. 28. 09:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
kiderült, h ha síkbeli a labirintus és már a bejárattól elkezded követni a falat, előbb utóbb vissza érsz a bejárathoz vagy elérkezel a végéhez. Hiába vannak szigetek, hisz csak akkor tudsz körbe körbe menni ha a bejárattól valahogy rátérsz, ha meg rátérsz akkor nem tudsz körbe körbe menni, ha csak akkor ha vissza térsz a bejárathoz.
2012. jún. 28. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"mi az hogy sziget ?"

A labirintusnak egy olyan része, amit körbe tudsz járni. Mint pl. vannak olyan lakások, ahol úgy vannak az ajtók, hogy néhány szobán átmenve ugyanoda jutunk. Olyankor is körbesétálunk egy falrészt.

2012. jún. 28. 13:06
 13/14 A kérdező kommentje:

értem én

:)

a lényeg h a bejárattól követünk egy falat biztos h kijutunk, csak az nem mindegy milyen időn belül

2012. jún. 28. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha már a bejárattól így indulsz, akkor igen, így van.
2012. jún. 28. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!