Hogyan fogyjak? Szerintetek ez hatásos? Hogy lehet leghamarabb le adni a derekambról a felesleget?
Figyelt kérdés
154centi vagyok és 70kg körülbelül két hete kezdtem el tornázni eleinte csak egyszerű torna gyakorlatokat végeztem itthon most meg már elkezdtem futni meg tornázok is 4óra után nem eszek semmi édesed se kenyeret max este almát szoktam meg a reggelit azt általába kihagyom mert régen se reggeliztem max akkor is gyümölcsöt eszek szerintetek hatásos lessz ez igy?hogy fogyhatnék le lagtöbb derékból?várom a válaszokat.2012. jún. 27. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!