Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha mostantól csak levest...

Ha mostantól csak levest eszek javarészt (zöldborsóleves, benne főtt csirkeszárnnyal, zúzzával, zöldségekkel), és napi 4km-t gyaloglok hatásos lehet?

Figyelt kérdés
Eddig szinte semmit nem mozogtam,10-15kilót kellene leadnom,164 cm vagyok.Szerintem a leves jó,mert szinte folyadék,meg a csirkeaprólékot is nagyon szeretem,így egy kis husit,meg zöldséget is eszek.
2012. jún. 21. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
én már 5 éve csak ilyen leveseket eszek és szépen tartom vele a súlyomat(59)
2012. jún. 21. 14:28
 2/9 anonim válasza:
megfogod unni ha csak azt eszel , de jo otlet fogyhatsz tole , de nem kell megvonod magadtol minden mast, egyel sok zoldseget meg nyumolcsot, keruld a kenyeret kiflit, mega tesztafeleket, es seta helyett inkabb fuss , izmosabb leszel tole :)
2012. jún. 21. 14:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen,lehet hogy unalmas lesz:)De most nekiálltam főzni egy jó nagy edényben,legalább nem kell 2naponta csinálnom:)A kiflit,zsemlét,kenyeret mindenképp elhagyom,ja meg a tésztát,pedig azt nagyon szeretem:)Futni még egyenlőre nem tudok,mert nehézkes,de tegnap már legyalogoltam gyorsan ezt a távot,és nagyon jól esett hogy végre mozogtam.Gyümölcs meg most sokféle fajta van,ez is jó.
2012. jún. 21. 14:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja,és 70kg vagyok,szóval van mit tenni.
2012. jún. 21. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem tudsz futni?? :D 70 kilóval még simán SIMÁN lehet futni.80-tól fölfelé veszélyes igazán,mert tönkreteszi az izületeidet.
2012. jún. 21. 15:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Az,hogy futok egy percet,aztán k.o. van :)Semmi mozgás aztán hirtelen futás,ezt így nem bírom.A gyaloglás megfelelő,tegnap is éreztem a talpam tőle,úgyhogy fejlődök majd szépen lassan:)
2012. jún. 21. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Gyaloglás jobban égeti a zsírt, mint a futás. Google: aerob, kardió.
2012. jún. 21. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
én nem ajánlom a csak főtt kaját, mert még az a minimális vitamin is, ami a zöldségben van, kifő, inkább egyél naponta többször keveset, pl csirkemellet valami párolt hüvelyessel vagy rizzsel meg jó sok nyers zöldséggel:)
2012. jún. 21. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

előző voltam, még annyi:

lányok ne rohangáljanak főleg ne ha széles a csípőjük mert az ízület (térd) szétmegy... de ha mozgás, akkor pl. bringázás, vagy inkább súlyzózás:)

2012. jún. 21. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!