Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha valaki meghal mit lát?

Ha valaki meghal mit lát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 22. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Mit vársz, erre ki válaszol tapasztalatból?
2012. jún. 22. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, még nem haltam meg. Majd idővel te is megtudod, türelem. :)
2012. jún. 22. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
én személy szerint anyámat láttam, amint az exploited-sex and violent című dala közben fejen pörgött, miközben a lábán egy sonkás gombás pizza volt, extra sajtal és zöldfűszerekkel.
2012. jún. 22. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel a tudomáyos rovatban kérdezted...

a korrekt válasz az, hogy SEMMIT.

A halála előtt láthat dolgokat - attól függ, hogyan hal meg.

Amúgy szerintem először magyarul tanulj meg, utána foglalkozz csak ilyen kérdésekkel.

2012. jún. 22. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Pont úgy képzeld el, mint a születésed előttöt. Ugyanaz van miután megszünsz. Semmi. Volt még amikor nem léteztél, akkor is volt világ, de te sehol nem voltál. Ugyanígy lesz ez amikor elpusztulsz. Egyszerüen megszünsz létezni. Vége és kész. Semmi nem vár rád , nincs semmi, az csak egy ócska emberi elme által kreált önámítás, hazugság,hogy menyország meg pokol meg anyámkínja, ez csak azoknak van, akik egyszerüen képtelenek megemészteni ,hogy megszünnek létezni.
2012. jún. 26. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!