Ha valaki csak édességet eszik, meghal?
Figyelt kérdés
egy ismerős lány mondta, hogy semmi mást nem fog enni, csak édességet, főleg csokit és fagyit, kíváncsi vagyok belehalhat-e.2010. júl. 22. 18:26
1/13 anonim válasza:
nem fog meghalni csak túrósbatyuk fognak a fejére nőni és porcukrot fog hámlani
2/13 anonim válasza:
Vitaminhiány... fehérjehiány... cukorbetegség... hiperglükolízis, sokk, eszméletlenség... folytassam?
3/13 anonim válasza:
nem fogja kibírni, egy idő után undorodni fog tőle, és ha így is tovább eszik akkor az egészet kifogja "dobni". És igen ha azután is fojtatja akár meg is halhat.
4/13 anonim válasza:
Érdekes módon én nem haltam bele... 14-18 éves koromig reggeli CSOKI, ebéd CSOKI SÜTIVEL, vacsora CSOKI... Nem tudom, miért lehetett ez, lehet csak a fejlődési ugrás miatt kívánta a szervezetem a tömény szénhidrátot. A főtt ételt nem kívántam. Csak a sütemények, desszertek, csoki-csoki-csoki. Inni fél liter volt per nap. De szerencsére ez megváltozott, mikor 6 éve elköltöztem a párommal és minden nap főtt ételt kellett főzzek. De még így is 3-4 tábla csoki naponta, vagy egy tepsi sütemény. Nem értem az okát. 175 cm vagyok és 65 kg és makk egészséges... De ha élete végéig édességet akar enni a barátnőd, akkor a vitaminhiánytól és a cukortól kihullanak a fogai, csomókban fogja viszontlátni a kihullott haját, elöregedik a bőre és még írtak előttem pár okosat.
5/13 anonim válasza:
Természetesen meg fog halni, mint mindenki más. Ebbe nem halhat bele, mert nem gondolhatta komolyan, a szervezete kívánni fogja a fehérjét.
6/13 anonim válasza:
énis mindennap megeszek 2 tábla milkát és mégis makk egészséges vagyok(egyelőre?:S) de persze eszem mást is. málnát, barackot és dinnyét gyümölcs gyanánt. meg rántott husit, palacsintát^^
8/13 anonim válasza:
Cukorbetegségnél hamarabb elvinné a skorbut.
9/13 anonim válasza:
" ...Érdekes módon én nem haltam bele... 14-18 éves koromig reggeli CSOKI, ebéd CSOKI SÜTIVEL, vacsora CSOKI... Nem tudom, miért lehetett ez, lehet csak a fejlődési ugrás miatt kívánta a szervezetem a tömény szénhidrátot...."
Tehát azt állítod hogy 14-18 éven keresztül csak és kizárólag ezeket etted ....
Nem baj, ha nem hisszük el? Ha még csak hasonló is lett volna, akkor gratulálok a szüleidnek ...
maci
10/13 anonim válasza:
Az attól függ, hogy miből készült az édesség. Egy süteményben lehet tej, tojás, a csokiban is lehet tej, ezek fehérjét adnak. Egyébként igen, előbb-utóbb megunná, és örülne, ha valami rendeset ehetne, mondjuk egy kis gyümölcsöt, vagy húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!