Melyik az a betegség, amelyikben a beteg általában 14 éves korára meghal?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm kislánya ilyen betegségben szenved, és szeretnék erről többet megtudni, csak nem tudom mi a betegség neve, így nehéz...2009. nov. 29. 18:49
2/10 anonim válasza:
pont erre gondoltam én is. hogy néz ki most a kislány?
3/10 anonim válasza:
szerintem is progeria, azaz Hutchinson-Gilford szindróma.
5/10 anonim válasza:
Az autizmus nem halálos... :S
Nem a cisztás fibrózis? Az én egyik ismerősöm lánya ilyen beteg.
6/10 anonim válasza:
Sok mindenben meg lehet halni korán,nem biztos,hogy a korai öregedésre gondol.Kevés az info.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
hát nem néz ki öregnek... olyan mint egy normális 7 éves. de azt tudom, hogy minden hónapban bent kell lennie egy hétig a kórházban... valami kezelés miatt vagy mi miatt
2009. nov. 30. 14:50
9/10 A kérdező kommentje:
ja és még azt mondták nekik az orvosok, hogy nem is kéne iskolába járnia, de aztán valami szakember azt tanácsolta, hogy járjon mert jót tesz neki a közösség... esetleg ha ezzel az infóval meg tudnátok mondani melyik ez a betegség...
2009. nov. 30. 14:54
10/10 anonim válasza:
szegény ártatlan gyermek. nem lennék az édesanyja. egyébként bátran kérdezz rá az ismerősödre, lehet, hogy nyomasztja a dolog, és szívesen beszélgetne veled. ki tudja, talán segíthetsz is nekik valamit, és ők majd hálásak lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!